Vakantiepark Village Le Chat

Village Le Chat: een kindvriendelijk vakantiepark

Vakantiepark Village Le Chat

Village Le Chat is een charmant en gezellig kindvriendelijk vakantiepark met sfeervolle en comfortabele vakantiehuisjes. Perfect voor gezinnen dus! Het is gelegen in het pittoreske Franse dorpje Écuras, op de grens van Charente en Dordogne. Een adembenemende omgeving met een overvloed aan natuur en glooiende heuvels. Precies deze combinatie van natuurlijk schoon en een ontspannen sfeer, samen met de faciliteiten op het park, zorgt ervoor dat er voor iedereen iets te beleven valt tijdens de vakantie.

Vakantiepark Village Le Chat

Een park waar rust en activiteit hand in hand gaan!

Of je nu heerlijk wilt ontspannen bij het zwembad of het meer, een potje tennis wilt spelen op één van de twee tennisbanen, of gezellig samen met de kinderen een spelletje midgetgolf wilt spelen op de baan ernaast. Op Village le Chat kan het alemaal.

Sluit je dag vervolgens af met een smakelijk diner in het restaurant of geniet van een verfrissend drankje op het terras. De mogelijkheden zijn eindeloos!”

Locatie van het park

Vakantiepark Village le Chat ligt op circa 930 km van Utrecht en is zonder onderbrekingen z’on 9,5 uur rijden.

Het bevindt zich in het natuurrijke en prachtige heuvelachtige gebied van de Charente, dicht tegen de grens van de dordogne.

  • Ecuras
  • 930 km
  • 9,5 uur

Adres

Village le Chat
250 Av. du Chat
16220 Écuras

Faciliteiten Village Le Chat

Bekijk hier een opsomming van de belangrijkste faciliteiten op het park. Meer weten? Klik op de link voor foto’s en meer informatie.


Zwemgelegenheden

Zwembad
Vis & zwemmeer

Sport & spel

Tafeltennistafels
Tennisbanen
Midgetgolf
Voetbalveld
Jeu de boules

Horeca & overig

Restaurant
Mini-market
Receptie


Aantal faliciteiten op het park zijn beperkt of niet beschikbaar. Lees meer inclusief de alternatieven in het alternatieve zomerprogramma

Vakantiehuizen Village Le Chat

Heb je interesse om een vakantiehuis op het park te huren? Bekijk dan de leuke en sfeervolle Franse vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren die via onze website worden verhuurd.

Plattegrond van het vakantiepark

De onderstaande plattegrond geeft een goed beeld van de situering van de vakantiehuisje op het park en ligging (ten opzichte) van de verschillende faciliteiten.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave!

Enkele highlights uit de omgeving

Naast de faciliteiten op het vakantiepark is er in de omgeving ook voldoende te zien en te doen. Of je nu houdt van de natuur, graag actief bezig bent of je wilt onderdompelen in de geschiedenis en cultuur, het kan allemaal. Hieronder 3 van de vele highlights in de omgeving van het park.

Internationale Golfbaan om de hoek

Privé visvijver op loopafstand

Prachtig kasteel op 20 min. rijden

Meer over de omgeving weten?

Laatste nieuws & updates over het park

Bekijk het laatste nieuws over het park, ontdek de laatste updates of lees over leuke tips.

Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *