Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >
Golf international de La Preze vakantie Frankrijk

Internationale golfbaan: Golf de la Prèze

Golf international de La Preze vakantie Frankrijk

De golfbaan van Golf de la Prèze (International) ligt op steenworp afstand van het vakantiepark Village le Chat en daarmee om de hoek van een aantal vakantiehuizen op onze website. Het is een spectaculaire golfbaan, door zijn mooie natuurlijke ligging met heuvels, bossen en vele waterpartijen. De golf heeft een 18 holes champions course en beschikt daarnaast over een unieke 18 holes pitch- and putt wedstrijdbaan (ook toegankelijk voor golfers zonder GVB), een driving range en twee pitch- and putting oefengreens.

Holes & Kosten

De golflocatie kent 1 golfbaan van 18 holes. De greenfee die je betaalt om de 18 holes te kunnen lopen varieert van €49 t/m €55 en is afhankelijk van of je doordeweeks of in het weekend gaat golfen.

Tot 25% korting bij de huur van ons vakantiehuisje

Huur je een vakantiehuis op het naast gelegen vakantiepark Village le Chat? Dan kan je tot wel 25% korting krijgen door te reserveren via de receptie van het park.

Aantal holes18 holes, 1 golfbaan
Hoogste greenfee weekdagen€49,00
Hoogste greenfee weekend€55,00

Golfbaan voorzieningen

Het nabijgelegen golfcomplex van Golf de la Prèze is met al haar voorzieningen en faciliteiten van alle gemakken voorzien. Zo is het o.a. mogelijk je golfclubs of je trolley bij hen te huren, zijn er kleedkamers beschikbaar om je in om te kleden en kan je genieten van een hapje of een drankje bij het restaurant en bar op het complex. Hieronder een kort overzicht van alle faciliteiten en voorzieningen op en rond de golfbaan.

Driving range
Chipping area
Putting green
Korte baan
Golfpro’s
Golfclubs te huur
Buggy beschikbaar
Trolley te huur
Electrische trolley te huur
Bar
Restaurant
Proshop
Kleedkamers
VergaderruimteX
Zie voor meer over faciliteiten en mogelijkheden de website van golf de la Prezé

Golfweer de komende dagen…

Ben je van plan te gaan golfen ergens de komende dagen? Check dan hieronder de weervoorspellingen voor de regio en of het gunstig golfweer wordt.

ÉCURAS WEER

Golf de la Preze op loopafstand…

Huur je één van de vakantiehuizen op onze site? Dan zit de golfbaan letterlijk om de hoek, en met circa 15 min. lopen, op loopafstand van het huis. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om met de auto te gaan, dan ben je slechts 2 min onderweg.

Er zijn naast deze mooie baan ook mooie andere golfbanen nabij in de regio te vinden. Dus wil je van je vakantie een golfreis maken en daarbij meerdere banen meepakken? Dan kan dat ook en daarbij kan ons vakantiehuis als mooie uitvalsbasis dienen. Lees meer over het maken van een golfreis in Frankrijk en vakantiehuizen nabij golfbanen in de region Charente en Dordogne.

Interesse? Check de beschikbaarheid van ons huis

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.