vakantiehuis frankrijk verhuren aanmelden

Vakantiehuis verhuren bij VFH

vakantiehuis frankrijk verhuren aanmelden

Welkom op onze site, wij zijn Oscar & Anouk. Allereerst en bovenal de trotste ouders van 2 prachtige zoontjes, maar sinds april 2021 daarnaast ook eigenaar van een vakantiehuis in Frankrijk. Vanaf het begin verhuren wij met succes ons huis zelf via onze eigen website en zonder tussenkomst van andere partijen!

Dusdanig zelfs dat onze website inmiddels fungeert als platform voor andere eigenaren van een vakantiehuis in Frankrijk. Zij kunnen middels onze website nu ook hun huis onder de aandacht brengen bij potentiele huurders.

Wil jij ook mee profiteren? Meld je huis dan direct aan!

Probeer het nu gratis twee maanden uit!

Waarom jouw vakantiehuis in Frankrijk via onze site verhuren?

We weten dus als geen ander:

  1. Wat er komt kijken bij het vehuren van een vakantiehuis
  2. Welke vragen er leven bij jou als verhuurder (zoals hoe bepaal ik mijn huurprijs?)
  3. Maar misschien belangrijker nog wel, ook hoe je potentiële huurders kan aantrekken voor jouw vakantiehuis.

Maar ook omdat:

  • We geen commisie rekenen bij elke boeking maar een vast jaarlijks bedrag (€99,-) en eenmalige opzetkosten van (€49,-)
  • Je zelf in contact staat met huurders en dus zelf in controle bent
  • Je (tijdelijk) een deel van je kosten kan terugverdienen
  • Je de mogelijkheid krijgt om updates over je vakantiehuis te plaatsen op ons blog en op je vakantiehuispagina (max. 4 keer per jaar)
  • We bij vragen altijd voor je klaar staan

In goede handen met de ideale mix van feiten & gevoel:

Waar Oscar jarenlange ervaring heeft in digitale marketing en data analytics, een enorme passie voor cijfers heeft en in de kern heel resultaatgericht is, daar is Anouk het sociale dier met een enorm inlevingsvermogen. In haar werk als haarwerkspecialist is het sociale aspect enorm belangrijk en wordt er dagelijks een beroep gedaan op haar inlevingsvermogen. Twee uiterste die mooi samenkomen en elkaar versterken.

Hoe dat tot uiting komt? En wat heb jij hier dan als verhuurder op onze website aan? Nou, jij profiteert van continuë verbetering van de website gericht op het verhogen van het gebruiksgemak en het binnenhalen van kwalitatieve aanvragen. Meer kans op boekingen voor jou dus. Maar ook een goed idee van wat er, bij jou als verhuurder, leeft en hoe we jou verder kunnen helpen bij het promoten van je huis op onze website.

Kortom, bij ons ben je dus in goede handen!

Neem het niet van ons aan, maar van onze verhuurders

Op het moment dat ik nadacht om onze bungalow op een website te plaatsen kreeg ik een tip van vrienden. De ontwerpers hielpen ons met het maken van keuzes betreffende informatie en foto’s van de bungalow. Binnen een dag stond het op de website. Al snel reageerden mogelijke huurders en de eerste reservering werd gemaakt. Kortom: Deze website is een echte aanrader!!

Koos & Linda

Profiteer mee en meld je aan!

Interesse om jouw vakantiehuis op onze website te plaatsen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Probeer het nu gratis twee maanden uit!

Plaats 4 keer per jaar een update over je vakantiehuis

Bij ons heb je de mogelijkheid om 4 keer jaar een update over je vakantiehuis te plaatsen. Deze update wordt geplaatst op de accomodatie pagina van jullie vakantiewoning en wordt daarnaast onder de aandacht gebracht op onze homepage en de hoofdpagina van ons blog.

Dit kan je bijvoorbeeld gebruiken om geïnteresserden te informeren over onderhoud aan de woning, updates aan het intrieur of om tips van eerdere huurders te delen. Updates hierover wekken vertouwen mbt de staat van het huis en kunnen inspireren. Waarmee je de kans vergroot om jouw prachtige en goed onderhouden vakantiehuis net iets vaker te verhuren.

Veelgestelde vragen over het verhuren van een vakantiehuis

Hoe bepaal ik de huurprijs van mijn vakantiehuis? >

Wat zijn de beste periodes voor de verhuur? >

Wat zijn de beste wisseldagen? >

Weten wat er fisicaal gezien allemaal komt kijken bij een tweede huis in het buitenland? lees dan het artikel van de ABN AMRO waarin dit op heldere wijze en in begrijpelijke taal wordt toegelicht.