Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >
Vakantiehuis aan golfbaan Frankrijk golf de la Prèze

Domaine de La Haute Prèze

Vakantiehuis aan golfbaan Frankrijk golf de la Prèze

Domaine de La Haute Prèze is een kleinschalig vakantiepark gelegen aan de Golfbaan Golf Internationaal de La Prèze in Rouzède. Een zeer rustige plek waar de melkveehouderij ‘La Haute Prèze’ zich vroeger bevond. Op het domaine van zo’n 6.000m² zijn nu x schitterende vakantie villa’s te vinden met alles erop en eraan. Zo beschikt elk van de vakantiehuizen bijvoorbeeld over een privé zwembad, zijn alle huizen ruim opgezet en zijn ze vaak van alle gemakken voorzien.

Vakantiehuis aan golfbaan Frankrijk golf de la Prèze

Vakantiehuizen aan een prachtige 18-holes golfbaan!

Locatie van het park

Domaine de La Haut Préze ligt op circa 930 km van Utrecht en is zonder onderbrekingen z’on 9,5 uur rijden.

Het bevindt zich in het natuurrijke en prachtige heuvelachtige gebied van de Charente, dicht tegen de grens van de dordogne.

  • Rouède
  • 930 km
  • 9,5 uur

Adres

Domaine de la Haute Prèze
16220 Rouzède

Faciliteiten Domaine de La Haute Prèze

De luxe vakantiehuizen op la Haute Préze zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien en daarom ontbreekt het je aan weinig tot niets. Per huis zijn de faciliteiten en wat de eigenaren te bieden wel verschillend. Daarom hieronder een korte opsomming van de blangrijkste (algemene) faciliteiten.


Zwemgelegenheden

Privé zwembaden

Sport & spel

Golfbaan

Horeca & overig

Restaurant

Vakantie Villa’s de la Haute Prèze

Heb je interesse om een vakantiehuis op het park te huren? Bekijk dan de prachtige Franse vakantie villa’s van Nederlandse eigenaren die via onze website worden verhuurd.

Plattegrond van het vakantiepark

De onderstaande plattegrond geeft een goed beeld van de situering van de vakanties villa’s op het domaine en de ligging (ten opzichte) van het restaurant, de receptie van het golfpark en de golfbaan zelf.

Enkele highlights uit de omgeving

Naast de uitgebreide faciliteiten van de vakantie villa’s zelf en faciliteiten op dit kleinschalige vakantiepark, is er in de omgeving ook voldoende te zien en te doen. Of je nu houdt van de natuur, graag actief bezig bent of je wilt onderdompelen in de geschiedenis en cultuur, het kan allemaal. Hieronder 3 van de vele highlights in de omgeving van het park.

Prachtig kasteel op 20 min. rijden

Internationale Golfbaan om de hoek

Zwempark visvijver op loopafstand

Meer over de omgeving weten?

Laatste nieuws & updates over het park

Bekijk het laatste nieuws over het park, ontdek de laatste updates of lees over leuke tips.