Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >
Vakantie in de Dordogne

De omgeving

Vakantie in de Dordogne

De vakantiehuizen op onze site bevinden zich op dit moment op twee vakantieparken (vakantiepark Village le Chat en Domaine de la Haute Prezé) in het departement de Charente dicht aan de grens van de Dordogne. Een prachtig borrijk en heuvelachtig gebied waar rust en activiteit hand in hand gaan.

Kaart Frankrijk Poitou-Charentes

De omgeving verkennen…

Wil je de regio verkennen? Dan is er eigenlijk maar één probleem: kiezen waar je heen gaat. Wil je iets leren of liever iets actiefs doen? Dan is dat allemaal mogelijk, want zo kan je de prachtige omgeving beter leren kennen middels verschillende activiteiten waaronder bijvoorbeeld kanoën, maar kan je natuurlijk ook de historie induiken of een stukje cultuur snuiven. Waar je ook voor kiest het staat garant voor mooie en interessante vakantiefoto’s.

Ga je liever shoppen? Dan kan dat uiteraard ook gewoon. Of je nu gaat voor het shoppen van de laatste mode in één van de grotere steden in de regio of voor de meer lokale en regionale producten op één van de vele leuke markten. De regio biedt ruim voldoende opties.

Uniek is de prachtige golfbaan om de hoek waar zowel de geoefende, als de golfer zonder GVB terecht kan. Kortom, je hoeft je niet te vervelen, want er is keuze te over!

De Charente
Winkelen in de buurt
Cultuur in de omgeving vakantie Frankrijk
Cultuur in de buurt
Golfen om de hoek Golf de La Prèze
Internationale golfbaan La Prèze
Activiteiten in de buurt