Vakantie in de Dordogne

De omgeving

Vakantie in de Dordogne

Het vakantiepark Village Le Chat waar ons vakantiehuis onderdeel van is bevindt zich op de grens van het departement de Charente en de Dorgdogne.

De omgeving verkennen…

Wil je de regio verkennen? Dan is er eigenlijk maar één probleem: kiezen waar je heen gaat. Wil je iets leren of liever iets actiefs doen? Dan is dat allemaal mogelijk, want zo kan je de prachtige omgeving beter leren kennen middels verschillende activiteiten waaronder bijvoorbeeld kanoën, maar kan je natuurlijk ook de historie induiken of een stukje cultuur snuiven. Waar je ook voor kiest het staat garant voor mooie en interessante vakantiefoto’s.

Ga je liever shoppen? Dan kan dat uiteraard ook gewoon. Of je nu gaat voor het shoppen van de laatste mode in één van de grotere steden in de regio of voor de meer lokale en regionale producten op één van de vele leuke markten. De regio biedt ruim voldoende opties.

Uniek is de prachtige golfbaan om de hoek waar zowel de geoefende, als de golfer zonder GVB terecht kan. Kortom, je hoeft je niet te vervelen, want er is keuze te over!

De Charente
Winkelen in de buurt
Cultuur in de omgeving vakantie Frankrijk
Cultuur in de buurt
Golfen om de hoek Golf de La Prèze
Internationale golfbaan La Prèze
Activiteiten in de buurt