Restaurant Dordogne THE CRAZY FROG

Restaurants in Frankrijk

Op deze pagina vind je een verzameling van restaurants in Frankrijk. Restaurants die door huurders, eigenaren van vakantiehuizen in Frankrijk of door onszelf aanbevolen worden. Leuke tips dus voor een avondje lekker uiteten of voor een heerlijk uitgebreide lunch, zoals het echte Fransen betaamt.


Restaurant The Crazy Frog

Restaurant The Crazy Frog

Een verassend leuk restaurant met heerlijk eten, een gezellig ontspannen sfeer en een vriendelijke bediening! Dat is voor ons restaurant The Crazy Frog. De locatie maakt het restaurant wat ons betreft een goed bewaard geheim. Het bevindt zich namelijk aan de rand van het kleine Franse plaatsje Saint Estephe op de hoek van een klein rustig kruispunt van een aantal Franse landwegen.

Op de kaart vind je hier toegankelijke gerechten op een overzichtelijke kaart. Veelal vleesgerechten, salades en een aantal heerlijke desserts. Een echter aanrader is wat ons betreft de kipburger. Wellicht een simpele, maar wel de beste in de regio!

  • Saint-Estèphe
  • Dordogne
  • laatst bezocht: 16-7-2023

Restaurant Moulin de Tardoire

Restaurant Moulin de Tardoire

Restaurant Moulin de la Tardoire is een unieke en charmante eetgelegenheid gelegen op een prachtige locatie in het hart van de Charente streek in Frankrijk. Het is bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van een aantal van de  vakantiewoningen op onze site, heeft 1 Michelin ster en staat bekend om zijn uitstekende keuken en service. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee of een feestelijke maaltijd met vrienden en familie, bij Restaurant Moulin de Tardoire kan het allemaal.

  • Montbron
  • Charente
  • laatst bezocht: 2022

Restaurant La Toscane

Restaurant La Toscane

Heb je zin in een Italiaans gerecht? Een lekker verse pizza of een heerlijke pasta? Probeer dan pizzaria La Toscane in Montbron eens. Dit Italiaanse restaurant biedt een ruime keuze aan verse pizza's. Van een simpele Margherita tot een Calzone of een vegaterische pizza tot zelfs een Hawaï ;) . Ze staan allemaal op het menu van deze pizzaria. Geen zin in pizza? Ga dan voor een pasta, vleesgerecht of een frisse salade. Tip: In zomer is het leuk om plaats te nemen op het terras in de tuin aan de achterzijde van het restaurant.

  • Montbron
  • Charente
  • laatst bezocht: 21-7-2023