Kosteloos annuleren i.v.m. Covid-19 | Bekijk deals >
vakantiehuis frankrijk huren nederlandse eigenaar

Over ons

vakantiehuis frankrijk huren nederlandse eigenaar

De trotse Nederlandse eigenaren van Magnolia 174

Hallo!

Welkom op onze site. Leuk dat jullie interesse hebben in Magnolia 174.

Wij zijn Oscar & Anouk sinds 2021 de trotse Nederlandse eigenaren van het vakantiehuis Magnolia 174 in Frankrijk. Wij zijn woonachtig in Amersfoort met onze twee zoons (4 en 6).


Gecharmeerd van de ongedwongen sfeer

Wij komen al jaren op het vakantiepark Village Le Chat en zijn erg gecharmeerd van de ongedwongen sfeer. Voordat wij kinderen kregen kwamen we hier vaak buiten het hoogseizoen om echt even helemaal tot rust te komen. Nu met de kinderen komen we in het hoogseizoen wat erg leuk is met animatie, andere kinderen om mee te spelen, en het heerlijke weer! Lekker zwemmen in de zwembaden of met zand spelen op het strandje bij het meer is favoriet.

Kindvriendelijk vakantiepark en grote privé tuin

Toen er de mogelijkheid was om zelf een vakantiehuis te kopen op dit kindvriendelijke vakantiepark was de keuze snel gemaakt. Waarom wij voor dit huis hebben gekozen is omdat deze een heerlijke grote privé tuin heeft aan een groot groen grasveld (het einde van de trimbaan). En de gezellige openhaard voor in de winter maanden maakt het gezellig en knus.

Voor de wat oudere kinderen is er een vlot op het meer, kunnen er mountainbikes gehuurd worden bij de receptie. In de omgeving kan er gekanood, gekard of paard gereden worden.

Wij zelf gaan graag naar Angoulême dit is één van onze favoriete steden. Ook gaan we graag naar het plaatsje Soyaux hier hebben ze een leuke speeltuin voor de jongens.

Kortom, wat ons betreft de perfecte vakantie plek voor jong en oud waar rust en activiteit hand in hand gaan.

Een vakantiehuis huren rechtsteeks bij de Nederlandse eigenaar

Wij zouden het erg leuk vinden om naast ons ook anderen te mogen laten genieten van deze fijne vakantie plek. En aangezien wijzelf uiteraard niet het hele jaar door en ook niet het volledige hoogseizoen gebruik zullen maken van ons vakantiehuis. Stellen wij ons vakantiehuis in Frankrijk ook beschikbaar voor de verhuur. Dit houden wij als eigenaren graag zelf in de hand en daarom doen wij verhuur zelf.

Dus mocht je interesse hebben in het huren van een vakantiehuisje in Frankrijk dan ben je bij ons aan het juiste vakantieadres 😉 . Zeker wanneer je de voorkeur geeft aan het direct huren van particuliere Nederlandse eigenaren.

Gaan jullie ervoor? Dan hopen wij dat jullie natuurlijk net zo’n fijne vakantie zullen beleven zoals wij dat al jaren doen.

Groetjes
Oscar & Anouk

Waarom bij Nederlandse eigenaren huren?

Er zitten een wat ons betreft, natuurlijk, een aantal fijne voordelen aan het huren van een vakantiehuis bij Nederlandse eigenaren. We hebben de 5 belangrijkste volgens ons op een rijtje gezet.

Bekijk ook deze leuke vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren

Sindskort bieden we ook de mogelijkheid voor andere Nederlandse eigenaren van vakantiehuisjes in Frankrijk om hun woning bij ons op de site te promoten. De vakantiehuizen Koos d’Azure en Village le chat 41 hieronder hebben de primeur en daar besteden we graag wat extra aandacht!

Vakantiehuis Koos d’Azure

Lees meer over dit leuke volledig en smaakvol ingerichte vakantiehuis met uitzicht op het meer en nog beschikbaarheid in het hoogseizoen.

Vakantiehuis village le chat Roos 11

Vakantiehuis Village le Chat 41

Ontdek deze prachtige, rustig gelegen 4-persoonsbungalow op vakantiepark Village Le Chat, met een adembenemend uitzicht. Het zonnige terras, gedeeltelijk overdekt door een pergola, biedt de perfecte plek om te ontspannen. Meer weten?