Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >
Vakantiehuis Frankrijk Huren Nederlandse Eigenaren BR

Vakantiehuis Frankrijk Nederlandse Eigenaar

Vakantiehuis Frankrijk Huren Nederlandse Eigenaren BR

Welkom op onze website vakantiehuis-frankrijk-huren.nl, waar je vakantiehuizen in Frankrijk kunt huren bij Nederlandse eigenaren. Het is dé website van Nederlandstalige eigenaren (inlcusief flaamse) voor Nederlandstalige. Het aanbod van vakantiehuizen en villa’s bestaat dan ook uitsluitend uit dat van Nederlandstalige eigenaren. Meer weten over bijvoorbeeld de voordelen, de vakantiehuizen of ons en de andere eigenaren? Lees dan vooral door en gebruik onderstaande buttons om snel naar een specifiek onderwerp te “springen”!

Vakantiehuis Frankrijk huren bij Nederlandse Eigenaren

Waarom een Vakantiehuis bij Nederlandse Eigenaren Huren?

Er zitten een wat ons betreft, natuurlijk, een aantal fijne voordelen aan het huren van een vakantiehuis bij Nederlandsers. We hebben de 5 belangrijkste volgens ons op een rijtje gezet.

Maak kennis met de eigenaren op onze website

Het aanbod van vakantiehuizen in Frankrijk op onze site is uiteraard dynamisch en breid zich continue uit. Desondanks stellen we je graag en met trots voor aan de eigenaren van het eerste uur.

Aangenaam, Koos & Linda – Vakantiehuis Koos d’Azure

Sinds 22 februari 2023  aangesloten bij onze website

Koos en Linda zijn al geruime tijd eigenaar van het gezellige vakantiestulpje “Koos d’Azure”, zoals zij hun vakantiehuis op vakantiepark Village le Chat, met knipoog hebben genoemd.

Het staat namelijk dicht aan het heerlijke grote meer op het park waaraan ook een klein strandje is gelegen. En waar je jezelf dus als het ware (in alle rust) waant aan de Cote d’Azure.

Al sinds jaar en dag komen zijzelf met veel plezier op het park waar nu ook hun dochter, schoonzoon en kleinkind veelvuldig tijdens de vakanties te vinden zijn. Een heerlijke plek om je terug te trekken en waarvan zij ook graag anderen laten meegenieten!

Aangenaam, Rene & Annemiek – Vakantiehuis Village Le Chat 127

Sinds 23 mei 2023   aangesloten bij onze website

René en Annemieke zijn al vele jaren trouwe gasten van Village le Chat. Hun liefde voor gezelligheid zie je direct terug in de gezellig en warme inrichting van hun, tevens, rolstoelvriendelijke vakantiehuis.

In de zomermaanden genieten zij volop van de ruime tuin, terwijl ze in het voor- of najaar knus bij de houtkachel zitten. Als enthousiaste golfers brengen zij graag tijd door op de golfbaan die grenst aan het park.

Daarnaast maken ze uitgebreide wandelingen in de prachtige omgeving en laten ze zich verwennen met de culinaire hoogstandjes die de Charentes te bieden heeft.

Aangenaam, Martin & Marineke – Village Le Chat 41

Sinds 28 mei 2023   aangesloten bij onze website

In het jaar 2000 kwam Marineke toevallig terecht op het prachtige vakantiepark Villag le Chat waar zij besloot een huisje te huren.

Ze had nooit overwogen om iets te kopen, totdat ze dit betoverende huis op deze idyllische plek ontdekte. Het was een beslissing die ze zonder aarzeling nam en die leidde tot haar bekende uitspraak: “Je hoeft niet te zoeken, maar gewoon te vinden.”

Ze heeft nooit spijt gehad van deze keuze. Inmiddels zijn er vele jaren verstreken, waarin ze haar leven deelt met Martin, die zich hier ook volledig thuis voelt.

Aangenaam, Marianne & Ad – Vakantievilla Magnolia 187

Sinds 3 september 2023   aangesloten bij onze website

Marianne & ad hebben hun charmente vakantievilla begin deze eeuw helemaal naar eigen wens laten en met veel liefde gecreëerd. Dit zie je in alles terug.

Het is dan ook een plek geworden waar zij regelmatig en graag van hun welverdiende pensioen genieten. Met name de prachtige natuurrijke plek maakt het voor hen echt genieten met volle teugen.

Echter, wanneer ze niet aanwezig zijn, of wanneer hun kinderen en kleinkinderen niet van het huis kunnen genieten, stellen ze de villa graag ter beschikking aan andere gasten.

Aangenaam, Jeroen & Dione – Vakantievilla Mon Cherry

Sinds 10 september 2023   aangesloten bij onze website

Het huis van de eigenaren Jeroen & Dione kent een mooie voorgeschiedenis, want het was ooit het permanente woonverblijf van de ouders van Jeroen. Hier liggen dus vanaf het allereerste begin al mooie herinneringen verscholen voor Jeroen.

In 2019 hebben zij de villa zelf in beheer gekregen en heeft het aan de binnenkant een leuke metamorfose ondergaan. Zelf gaan Jeroen en Dione er nog elk jaar graag naar toe met hun kinderen, zeker nu er in 2020 een zwembad gerealiseerd is.

Het is voor hen een fijne rustig plek, waar zij heerlijk kunnen ontspannen en genieten van de omgeving.


Een vakantiehuis huren rechtstreeks bij de Nederlandse eigenaar?

Over ons: De trotse eigenaren van Magnolia 174

Maar wie zijn wij dan? Wij zijn Oscar en Anouk. Woonachtig in Amersfoort samen met onze twee zoons en sinds 2021 de trotste eigenaren van ons eigen vakantiehuis in Frankrijk. Magnolia 174 op het vakantiepark Village le Chat gelegen op de grens van de Charente en Dordogne in het Zuid-Westen van Frankrijk.

Een prachtig natuurrijk en heuvelachtig gebied en een heel fijn rustig kindvriendelijk park met een ongedowngen sfeer en verschillende faciliteiten. Waaronder de zwembaden, het zwemmeer met strandje, een midgetgolfbaan en bijvoorbeeld een speeltuintje om heerlijk in te spelen.

Helemaal verkocht waren we toen we de ligging van het huis en de ruime privé tuin zagen. Want naast dat het een hele fijne woning is met alles erop en eraan, zoals een openhaard voor de koudere dagen in de winter en 2 badkamers, is de ligging op het park echt uniek. Lekker privé gelegen aan een groenstrook waar je vrij en in alle rust kan genieten.

Direct na de aankoop van ons vakantiehuis zijn we gestart met het bouwen van deze website. Toen nog met het idee om ons huisje zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen en (potentiële) huurders zo goed mogelijk te informeren. Dat is zo goed uitgepakt dat we hebben besloten om onze site ook open te stellen voor andere Nederlandse Eigenaren van een vakantiehuis in Frankrijk. En met succes want inmiddels zijn er een aantal mooie vakantiehuizen op onze site te bewonderen en te boeken.

De komende jaren willen we het platform verder uitbreiden door het aanbod te vergroten, de informatievoorziening uit te breiden en de gebruikerservaring te verbeteren!