Samenwerken of adverteren?

Heb je interesse om met bijvoorbeeld jouw vakantiehuis op onze site te adverteren of op een andere manier samen te werken? Dat kan, maar moet wel (zo vinden wij) passen bij ons als particuliere verhuurders en onze bezoekers. Lees hieronder meer over onze motivatie, wat wij belangrijk vinden en waarom het mogelijk voor jou interessant kan zijn.

Adverteren met je vakantiehuis?

Meer weten over het adverteren en aanmelden van je vakantiehuis op onze website? Lees er dan hier meer over o.a. de voordelen, de kosten en ervaringen van huiseigenaren die je reeds voor gingen.

Probeer het nu gratis twee maanden uit!

Achtergrond & motivatie

Wij zijn Anouk & Oscar sinds medio 2021 de trotse Nederlandse particulieren eigenaren van een vakantiehuis in Frankrijk (grens van de Dordogne en de Charente) en deze website. Kort na de aanschaf van ons vakantiehuisje zijn gestart met onze eigen website met als doel om ons vakantiehuis onder de aandacht te brengen bij potentiële huurders en dit zoveel mogelijk zelf in de hand te hebben.

vakantiehuis frankrijk nederlandse eigenaren
Particuliere Nederlandse eigenaren – Anouk & Oscar

Inmiddels mogen we wel zeggen dat dit ons aardig goed is gelukt en we ons doel nu al hebben bereikt. Het gros van onze boekingen komen namelijk via onze eigen site binnen en daar zijn wij uiteraard erg trots op. Zeker omdat we niet alleen ons doel bereikt hebben, maar merken dat er meer verkeer op onze website komt en interesse is in het huren van ons huis dan dat wij nodig hebben en kunnen bieden. En dat verkeer blijft maar groeien.

We trekken dan ook een veel breder publiek, uit zowel Nederland als België, dat zich orienteert op een vakantie in de regio Charente en Dordogne, maar bijvoorbeeld ook op vakanties en vakantiehuisjes nabij een golfbaan of een privé visvijver. Steeds vaker zien we dat onze website ook regelmatig geraadpleegd wordt door bezoekers die op zoek zijn naar leuke activiteiten in de regio.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat onze bezoekers zoeken en het verkeer niet verloren te laten gaan willen we graag andere particuliere verhuurders of partijen, zoals privé visvijvers, de kans geven te profiteren van ons verkeer. Maar ook eigenaren die hun vakantiehuis willen verkopen en deze exta onder de aandacht willen brengen bij een relevant publiek kunnen bij ons terecht.

Hoe werken wij?

We hebben geen vaststaande pakketten en staan open voor verschillende manieren van samenwerking die passen bij onze website en onze bezoekers. Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar een passende samenwerking voor beide partijen.

Interesse of vragen? Stuur ons een bericht…

  Let op: onze reactie kan in de spambox belanden.

  3 Ervaringen / Recensies “Samenwerken of adverteren?

  1. Op het moment dat ik nadacht om onze bungalow op een website te plaatsen kreeg ik een tip van vrienden. De ontwerpers hielpen ons met het maken van keuzes betreffende informatie en foto’s van de bungalow. Binnen een dag stond het op de website. Al snel reageerden mogelijke huurders en de eerste reservering werd gemaakt. Kortom: Deze website is een echte aanrader!!

  2. Via vrienden op Village Le Chat werden wij attent gemaakt op de mogelijkheid om via deze website ons huis te verhuren. Inmiddels hebben we de eerste boeking binnen. Het contact loopt heel soepel en de ondersteuning is zondermeer erg goed.
   Ons huis wordt mooi gepresenteerd en de website is duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk.
   Wij kunnen deze website dan ook van harte aanraden.

  3. We werden in kennis gesteld van een een nieuwe website waarop vakantiehuisjes verhuurd kunnen worden.
   Nieuwsgierig om hier over contact op te nemen om er gebruik van te maken.
   Onze gegevens doorgespeeld en wanneer we vragen hadden, werd daar geduldig opgereageerd.
   De website was net klaar voor gebruik toen er al een boeking binnen kwam.
   Beslist een aanrader om deze website voor verhuur te gebruiken.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *