Kosteloos annuleren i.v.m. Covid-19 | Bekijk deals >

Samenwerken of adverteren?

Heb je interesse om met bijvoorbeeld jouw vakantiehuis op onze site te adverteren of op een andere manier samen te werken? Dat kan, maar moet wel (zo vinden wij) passen bij ons als particuliere verhuurders en onze bezoekers. Lees hieronder meer over onze motivatie, wat wij belangrijk vinden en waarom het mogelijk voor jou interessant kan zijn.

Achtergrond & motivatie

Wij zijn Anouk & Oscar sinds medio 2021 de trotse Nederlandse particulieren eigenaren van een vakantiehuis in Frankrijk (grens van de Dordogne en de Charente) en deze website. Kort na de aanschaf van ons vakantiehuisje zijn gestart met onze eigen website met als doel om ons vakantiehuis onder de aandacht te brengen bij potentiële huurders en dit zoveel mogelijk zelf in de hand te hebben.

vakantiehuis frankrijk nederlandse eigenaren
Particuliere Nederlandse eigenaren – Anouk & Oscar

Inmiddels mogen we wel zeggen dat dit ons aardig goed is gelukt en we ons doel nu al hebben bereikt. Het gros van onze boekingen komen namelijk via onze eigen site binnen en daar zijn wij uiteraard erg trots op. Zeker omdat we niet alleen ons doel bereikt hebben, maar merken dat er meer verkeer op onze website komt en interesse is in het huren van ons huis dan dat wij nodig hebben en kunnen bieden. En dat verkeer blijft maar groeien.

We trekken dan ook een veel breder publiek, uit zowel Nederland als België, dat zich orienteert op een vakantie in de regio Charente en Dordogne, maar bijvoorbeeld ook op vakanties en vakantiehuisjes nabij een golfbaan of een privé visvijver. Steeds vaker zien we dat onze website ook regelmatig geraadpleegd wordt door bezoekers die op zoek zijn naar leuke activiteiten in de regio.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat onze bezoekers zoeken en het verkeer niet verloren te laten gaan willen we graag andere particuliere verhuurders of partijen, zoals privé visvijvers, de kans geven te profiteren van ons verkeer. Maar ook eigenaren die hun vakantiehuis willen verkopen en deze exta onder de aandacht willen brengen bij een relevant publiek kunnen bij ons terecht.

Hoe werken wij?

We hebben geen vaststaande pakketten en staan open voor verschillende manieren van samenwerking die passen bij onze website en onze bezoekers. Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar een passende samenwerking voor beide partijen.

Interesse of vragen? Stuur ons een bericht…