Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Receptie, horeca en meer op Village le Chat

Aantal faliciteiten op het park zijn beperkt of niet beschikbaar. Lees meer inclusief de alternatieven in het alternatieve zomerprogramma

Receptie van het vakantiepark

Tijdelijk (voor onbepaalde tijd) gesloten

Bij de receptie kunt je terecht voor al je vragen en opmerkingen over het vakantiepark en de omgeving. Ook zijn er diverse wandel-, fiets- en autoroutes beschikbaar. Alle receptionistes spreken Nederlands.

De receptie is geopend van:

Maandag t/m zaterdag 10:00 – 12:00 uur
14:00 – 17:00 uur
Zondag 11:00 – 12:00

Wasserette

Tijdelijk (voor onbepaalde tijd) gesloten

In de wasserette van Village le Chat kan je zelf je was doen. De wasserette beschikt over twee wasmachines en een wasdroger. Muntjes hiervoor kan je bij de receptie kopen. In de meeste vakantiehuisje op het park is ook een wasmachine aanwezig, maar mocht je deze niet kunnen of willen gebruiken dan is dit een mooi alternatief zijn.

Eten & Drinken op Village le Chat

Mini – Market

Tijdelijk (voor onbepaalde tijd) gesloten

In de mini-markt worden in het vakantieseizoen iedere dag verse stokbroden en fransen broodjes, zoals croissants en pain au chocolat gebakken. Deze kan je een dag van te voren bestellen om ze vervolgens de volgende ochtend op te halen. Ook is er een klein assortiment aan levensmiddelen aanwezig.

Restaurant La Dame Blanche

Beperkt geopend voor dankjes en snacks

In dit gezellige restaurant wordt naast een eenvoudig menu ook een uitgebreid à la carte assortiment geserveerd. Er zijn ook speciale kindermenu’s.

Bar

Voor drankjes kan je terecht bij het restaurant

Restaurant La Dame Blanche heeft een apart gedeelte met een leuke bar. Buiten is een groot terras met mooie parasolbomen waar je de hele dag heerlijk buiten kunt zitten.

Openingstijden van La Dame Blanche

juli t/m augustus
Elke dag
16:00 t/m 22:00
Let op: in het voor- en naseizoen zijn de openingstijden van La Dame Blanche beperkter.

Snackbar

Voor snacks kan je terecht bij het restaurant

In de snackbar kan je terecht voor een lekkere snack, zoals Franse frietjes en Hollandse snacks. Ook worden er pizza’s en andere afhaalmaaltijden aangeboden.

Zien wat er verder te beleven is op Village le Chat?

Wil je meer weten over wat er verder te doen is op het park of wat de faciliteiten zijn? Ga naar de overzichtspagina van het vakantiepark of bekijken de laatse blog met recente updates en leuke tips.