Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Zwemmen op Village le Chat

Zwemmen op het park kan je voor zowel volwassen als kinderen terecht bij ofwel het zwembad ofwel het meer.

Zwembad volwassene

Village Le Chat beschikt over een verwarmd zwembad van 20×10 meter. Het zwembad is geheel betegeld en voorzien van ligbedden, stoelen en parasols. Je kan hier kosteloos gebruik van maken.

Kinderzwembad

Voor de kleinste vakantiegasten is er een ondiep kinderbad van 9×4 meter deze ligt apart van het grote zwembad. Dit zwembad is conform de Franse wetgeving voor de veiligheid met een hekwerk afgezet.

Reacreatiemeer

Midden in het park ligt een meer van drie hectare groot, waarin je kan zwemmen, vissen en heerlijk ronddobberen op een luchtbed of in een bootje. Heerlijk spelen met de kinderen op het zandstrandje compleet met speeltoestellen of lekker luieren en van de zon genieten op een van de ligweides naast het meer. In het meer is een trekvlot om van de ene oever naar de andere te kunnen komen. Er is ook een vlot met glijbaan aanwezig! Het gebruik van motorboten en surfplanken is op het meer niet toegestaan. Dit is wel mogelijk op het meer “Lac de Lavaud” op twintig kilometer afstand van het park (zie het kopje omgeving).

Het populaire suppen is dan weer wel toegestaan en is ook mogelijk op verschillende meren in de buurt. Lees er bijvoorbeeld over in de blogpost met de tip van onze huurders: suppen bij Plage de la Chassagne à Videix en ontdek tijdens je vakantie al suppend de natuurlijke schoonheid van Frankrijk.

Kinderstrand

Een klein gedeelte van het meer is afgezet voor de kleine kinderen. Hier is een zandstrand aangelegd en zijn er diverse speeltoestellen, parasols, ligbedden, wc en douche om zich af te spoelen na het zwemmen.

Zien wat er verder te beleven is op Village le Chat?

Wil je meer weten over wat er verder te doen is op het park of wat de faciliteiten zijn? Ga naar de overzichtspagina van het vakantiepark of bekijken de laatse blog met recente updates en leuke tips.