Sport & spel op Village Le Chat

Midgetgolf

Voor het terras van de bar ligt een 18-holes minigolfbaan. De baan is in de avond verlicht zo kun je ook op de wat koelere momenten midgetgolven.

Tennis

Op het park zijn twee hardcourt tennisbanen. Deze banen zijn vrij toegankelijk. Let op in het hoogseizoen moeten deze banen wel gereserveerd worden bij de receptie.

Tafeltennis

Op het park kan je tafeltennissen. De batjes zijn te leen bij de bar. Ook deze voorziening is gratis te gebruiken.

Jeu de boules

En wat natuurlijk niet mag ontbreken op een frans vakantiepark is een jeu de boules baan.

Sport & spelveld

Op het grote grasveld is er de mogelijkheid om diverse sporten uit te oefenen, zoals een potje voetbal, volleybal of badminton. Verder zijn er verschillende speeltoetstellen te vinden waaronder schommels en een kabelbaan. In de buurt zijn er overigens ook leuke alternatieve speeltuintjes te vinden en een klimbos op circa 30 min rijden. Bekijk speeltuinen in de buurt >.

Recreatieruimte

In deze gezellige ruimte met grote openhaard hangt een groot scherm, waar onder andere sportevenementen zoals de Tour de France worden uitgezonden.

Zien wat er verder te beleven is op Village le Chat?

Wil je meer weten over wat er verder te doen is op het park of wat de faciliteiten zijn? Ga naar de overzichtspagina van het vakantiepark of bekijken de laatse blog met recente updates en leuke tips.