Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Speeltuinen in de buurt

Wil je er graag even op uit met de kids? Even uitwaaien. Zonder al teveel uit te geven. Dan zijn er naast de mogelijkheden op het kindvriendelijke vakantiepark Village le Chat ook aardig wat kleine en grotere speeltuinen te vinden in de buurt, waarvan een aantal op slechts enkele minuten. Op deze pagina vind je een tweetal openbare speeltuintjes op slechts van 5 min van ons vakantiehuis en als uitsmijter een speeltuin met klimbos op 30 min rijden voor de iets oudere kinderen.

Speeltuin met doolhof op minder dan 5 min

De dichtsbijzijnde speeltijn buiten het park is er eentje met een doolhof in het drop Ecuras en op slechts 5 minuten rijden. Een erg leuk speeltuintje dat meer te bieden heeft dan op het oog misschien lijkt. Je vindt hier namelijk naast het doolhof een uitbegreid aantal speeltoeststellen voor de kinderen, zoals een kabelbaan, schommel, glijbaan, kleine trampolines en meer. Wil je zelf ook even actief aan slag? Dan is ook dat mogelijk, want er bevinden zich op de locatie van de speeltuin ook een aantal basis sporttoetstellen.

Simpel, maar leuk doolhof (bekijk ook de korte video impressie)

Kleine gemoederlijke speeltuin op 5 min

Op een ongeveer net zo een kleine afstand van ons vakantiehuis als de speeltuin in Écuras bevindt zich nog een wat kleinere speeltuintje. Het is een rustig gelegen en gemoederlijke speeltuin met een aantal leuke speeltoestellen. Fijn aan deze speeltuin is niet alleen dat deze rustig gelegen is maar ook dat deze op een grasveld staat en daarnaast vrij overzichtelijk is. De iets oudere kinderen kunnen eventueel ook tafeltennisen of gebruikmaken van het volleybal netje.

Speeltuin met klimbos op 30 min rijden

Wil je net iets meer met bijvoorbeeld wat meer uitdaging voor de wat oudere kinderen? En ben je bereid wat verder te rijden, dan is de speeltuin met klimbos in Soyaux zeker een aanrader. Het terrein van het klimbos is maar liefst 4 hectare groot en kent 6 verschillende klimroutes voor verschillende leeftijden.

Daarnaast kan je in het park vrij picknicken, is er een drankkraam met ijsjes en een snackbar met panini’s. Het leuke aan deze plek is verder dat regelmatig verschillende activiteiten worden georganiseerd met bijvoorbeeld een stormbaan en luchtkussen en dat je er naast het klimbos ook nog terecht kan voor minigolf en lasergamen. Kortom, een plek waar je gerust een dag met de kinderen (welke leeftijd dan ook) kan vertoeven.

Meer weten? Kijk dan even op de website van het park zelf: https://www.accroparc-de-soyaux.com/

Ons huisje geboekt en tips? Deel ze met ons!

Heb je ons vakantiehuisje geboekt? Dan nodigen we je uit om ook eens op onderzoek uit te gaan en de pareltjes die jullie zijn tegenkomen hieronder met ons te delen! We kijken uit naar jullie reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *