Last minutes deal? Bekijk ze hier >

Vakantiepark Village le Chat

Ons vakantiehuis staat op het mooie sfeervolle en kindvriendelijk vakantiepark Village le Chat in het Franse dorpje Écuras. Het park dat voor een ieder wat te bieden heeft. Van lekker relaxen aan het zwembad of het meer, tot bijvoorbeeld tennissen op één van de twee tennisbanen of midgetgolfen op de midgetgolfbaan ernaast. Om je dag vervolgens af te maken met een etentje bij het restaurant of een drankje aan het terras. Het kan allemaal!

Receptie van het vakantiepark

Bij de receptie kunt u terecht voor al uw vragen en opmerkingen over het vakantiepark en de omgeving. Ook zijn er diverse wandel-, fiets- en autoroutes beschikbaar. Alle receptionistes spreken Nederlands.

De receptie is geopend van:

Maandag t/m zaterdag 10:00 – 12:00 uur
14:00 – 17:00 uur
Zondag 11:00 – 12:00

Wasserette

In de wasserette van Village le Chat kunt u zelf uw was doen. De wasserette beschikt over twee wasmachines en een wasdroger. Muntjes hiervoor kunt u bij de receptie kopen. Er is ook een wasmachine aanwezig in ons huisje maar mocht u deze niet kunnen of willen gebruiken dan zou dit een mooie optie voor u zijn.

Eten & Drinken op Village le Chat

Mini – Market

In de mini-markt worden in het vakantieseizoen iedere dag verse stokbroden en fransen broodjes, zoals croissants en pain au chocolat gebakken. Deze kunt u een dag van te voren bestellen om ze vervolgens de volgende ochtend op te halen. Ook is er een klein assortiment aan levensmiddelen aanwezig.

Restaurant La Dame Blanche

In dit gezellige restaurant wordt naast een eenvoudig menu ook een uitgebreid à la carte assortiment geserveerd. Er zijn ook speciale kindermenu’s.

Bar

Restaurant La Dame Blanche heeft een apart gedeelte met een leuke bar. Buiten is een groot terras met mooie parasolbomen waar u de hele dag heerlijk buiten kunt zitten.

Openingstijden van La Dame Blanche

juli t/m augustus
Elke dag
09:30 t/m 00:00
september t/m april
vrijdag t/m maandag
09:30 t/m 00:00
Let op: in het voor- en naseizoen zijn de openingstijden van La Dame Blanche beperkter.

Snackbar

In de snackbar kunt u terecht voor een lekkere snack, zoals Franse frietjes en Hollandse snacks. Ook worden er pizza’s en andere afhaalmaaltijden aangeboden.

Zwemgelegenheden op het park

Zwemmen op het park kan je voor zowel volwassen als kinderen terecht bij ofwel het zwembad ofwel het meer.

Zwembad volwassene

Village Le Chat beschikt over een verwarmd zwembad van 20×10 meter. Het zwembad is geheel betegeld en voorzien van ligbedden, stoelen en parasols. U kunt hier kosteloos gebruik van maken.

Kinderzwembad

Voor de kleinste vakantiegasten is er een ondiep kinderbad van 9×4 meter deze ligt apart van het grote zwembad. Dit zwembad is conform de Franse wetgeving voor de veiligheid met een hekwerk afgezet.

Reacreatiemeer

Midden in het park ligt een meer van drie hectare groot, waarin je kan zwemmen, vissen en heerlijk ronddobberen op een luchtbed of in een bootje. Heerlijk spelen met de kinderen op het zandstrandje compleet met speeltoestellen of lekker luieren en van de zon genieten op een van de ligweides naast het meer. In het meer is een trekvlot om van de ene oever naar de andere te kunnen komen. Er is ook een vlot met glijbaan aanwezig ! Het gebruik van motorboten en surfplanken is op het meer niet toegestaan. Dit is wel mogelijk op het meer “Lac de Lavaud” op twintig kilometer afstand van het park zie het kopje omgeving.

Kinderstrand

Een klein gedeelte van het meer is afgezet voor de kleine kinderen. Hier is een zandstrand aangelegd en zijn er diverse speeltoestellen, parasols, ligbedden, wc en douche om zich af te spoelen na het zwemmen.

Recreatie, sport & spel

Midgetgolf

Voor het terras van de bar ligt een 18-holes minigolfbaan. De baan is in de avond verlicht zo kun je ook op de wat koelere moment midgetgolven.

Tennis

Op het park zijn twee hardcourt tennisbanen. Deze banen zijn vrij toegankelijk. Let op in het hoogseizoen moeten deze banen wel gereserveerd worden bij de receptie.

Tafeltennis

Ook op ons park kun je tafeltennissen. De batjes zijn te leen bij de bar. Ook deze voorziening is gratis te gebruiken.

Jeu de boules

En wat natuurlijk niet mag ontbreken op een frans vakantiepark is een jeu de boules baan.

Sport & spelveld

Op het grote grasveld is er de mogelijkheid om diverse sporten uit te oefenen, zoals een potje voetbal, volleybal of badminton.

Recreatieruimte

In deze gezellige ruimte met grote openhaard hangt een groot scherm, waar onder andere sportevenementen zoals de Tour de France worden uitgezonden.

Interesse? Check de beschikbaarheid van ons huis

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.