Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Domaine de La Haute Prèze

Domaine de La Haute Prèze is een kleinschalig vakantiepark gelegen aan de Golfbaan Golf Internationaal de La Prèze in Rouzède. Een zeer rustige plek waar de melkveehouderij ‘La Haute Prèze’ zich vroeger bevond. Op het domaine van zo’n 6.000m² zijn nu x schitterende vakantie villa’s te vinden met alles erop en eraan. Zo beschikt elk van de vakantiehuizen bijvoorbeeld over een privé zwembad, zijn alle huizen ruim opgezet en zijn ze vaak van alle gemakken voorzien.

Vakantiehuis aan golfbaan Frankrijk golf de la Prèze

Vakantiehuizen aan een prachtige 18-holes golfbaan!

Locatie van het park

Domaine de La Haut Préze ligt op circa 930 km van Utrecht en is zonder onderbrekingen z’on 9,5 uur rijden.

Het bevindt zich in het natuurrijke en prachtige heuvelachtige gebied van de Charente, dicht tegen de grens van de dordogne.

  • Rouède
  • 930 km
  • 9,5 uur

Adres

Domaine de la Haute Prèze
16220 Rouzède

Faciliteiten Domaine de La Haute Prèze

De luxe vakantiehuizen op la Haute Préze zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien en daarom ontbreekt het je aan weinig tot niets. Per huis zijn de faciliteiten en wat de eigenaren te bieden wel verschillend. Daarom hieronder een korte opsomming van de blangrijkste (algemene) faciliteiten.


Zwemgelegenheden

Privé zwembaden

Sport & spel

Golfbaan

Horeca & overig

Restaurant

Vakantie Villa’s de la Haute Prèze

Heb je interesse om een vakantiehuis op het park te huren? Bekijk dan de prachtige Franse vakantie villa’s van Nederlandse eigenaren die via onze website worden verhuurd.

Plattegrond van het vakantiepark

De onderstaande plattegrond geeft een goed beeld van de situering van de vakanties villa’s op het domaine en de ligging (ten opzichte) van het restaurant, de receptie van het golfpark en de golfbaan zelf.

Enkele highlights uit de omgeving

Naast de uitgebreide faciliteiten van de vakantie villa’s zelf en faciliteiten op dit kleinschalige vakantiepark, is er in de omgeving ook voldoende te zien en te doen. Of je nu houdt van de natuur, graag actief bezig bent of je wilt onderdompelen in de geschiedenis en cultuur, het kan allemaal. Hieronder 3 van de vele highlights in de omgeving van het park.

Prachtig kasteel op 20 min. rijden

Internationale Golfbaan om de hoek

Zwempark visvijver op loopafstand

Meer over de omgeving weten?

Laatste nieuws & updates over het park

Bekijk het laatste nieuws over het park, ontdek de laatste updates of lees over leuke tips.

Village Le Chat: een kindvriendelijk vakantiepark

Village Le Chat is een charmant, gezellig ruim opgezet kindvriendelijk vakantiepark met sfeervolle en comfortabele vakantiehuisjes. Perfect voor gezinnen dus! Het is gelegen in het pittoreske Franse dorpje Écuras, op de grens van Charente en Dordogne. Een adembenemende omgeving met een overvloed aan natuur en glooiende heuvels. Precies deze combinatie, van natuurlijk schoon en een ontspannen sfeer, samen met de faciliteiten op het park, zorgt ervoor dat er voor iedereen iets te beleven valt tijdens de vakantie.

Vakantiepark Village Le Chat

Een park waar rust en activiteit hand in hand gaan!

Of je nu heerlijk wilt ontspannen bij het zwembad of het meer, een potje tennis wilt spelen op één van de twee tennisbanen, of gezellig samen met de kinderen een spelletje midgetgolf wilt spelen op de baan ernaast. Op Village le Chat kan het alemaal.

Sluit je dag vervolgens af met een smakelijk diner in het restaurant of geniet van een verfrissend drankje op het terras. De mogelijkheden zijn eindeloos!”

Locatie van het park: Waar is het te vinden?

Vakantiepark Village le Chat ligt op circa 930 km van Utrecht en is zonder onderbrekingen z’on 9,5 uur rijden.

Het bevindt zich in het natuurrijke en prachtige heuvelachtige gebied van de Charente, dicht tegen de grens van de dordogne.

  • Ecuras
  • 930 km
  • 9,5 uur

Adres

Village le Chat
250 Av. du Chat
16220 Écuras

Faciliteiten Le Chat: Wat is er te vinden en te doen?

Bekijk hier een opsomming van de belangrijkste faciliteiten op het park. Meer weten? Klik op de link voor foto’s en meer informatie.


Zwemgelegenheden

Zwembad
Vis & zwemmeer

Sport & spel

Tafeltennistafels
Tennisbanen
Midgetgolf
Voetbalveld
Jeu de boules

Horeca & overig

Restaurant
Mini-market
Receptie


Aantal faciliteiten op het park zijn beperkt of niet beschikbaar. Lees meer inclusief de alternatieven in het alternatieve zomerprogramma

Vakantiehuizen Village Le Chat: Wat is er te huur?

klik op één van de marker icoontjes voor een foto en een link naar de pagina van het vakantiehuis

Heb je interesse om een vakantiehuis op het park te huren? Bekijk dan de leuke en sfeervolle Franse vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren die via onze website worden verhuurd.

Plattegrond van het vakantiepark

De onderstaande plattegrond geeft een goed beeld van de situering van de vakantiehuisje op het park en ligging (ten opzichte) van de verschillende faciliteiten.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave!

Le Chat in vogelvlucht!

Eén beeld zegt meer dan 1.000 woorden zegt men weleens. Bekijk daarom zeker de onderstaande beelden van het park Village le Chat eens. Deze mooie beelden zijn gemaakt door Ton Bertels (alle credits gaan naar hem) en geven middels een vogelvlucht een goed idee van de grootte en de ruime opzet van het park.

Enkele highlights uit de omgeving

Naast de faciliteiten op het vakantiepark is er in de omgeving ook voldoende te zien en te doen. Of je nu houdt van de natuur, graag actief bezig bent of je wilt onderdompelen in de geschiedenis en cultuur, het kan allemaal. Hieronder 3 van de vele highlights in de omgeving van het park.

Internationale Golfbaan om de hoek

Privé visvijver op loopafstand

Prachtig kasteel op 20 min. rijden

Meer over de omgeving weten?

Laatste nieuws & updates over het park

Bekijk het laatste nieuws over het park, ontdek de laatste updates of lees over leuke tips.

Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.