Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >
Blog tips tafeltennis pingpong vakantiehuis Frankrijk Magnolia 174

Gezellig een potje tafeltennisen (pingpongen) in de tuin!

Blog tips tafeltennis pingpong vakantiehuis Frankrijk Magnolia 174

Ping…Pong! Sinds kort hebben we een (mini)tafeltennistafel in huis. Natuurlijk kan je op het park al tafeltennisen bij de gemeenschappelijke tafels. Een prettige laagdrempelige manier om in contact te komen met andere gasten op het park. Zeker voor de jonge lui. Echter, leek het ons ook wel leuk voor onze gasten (en onszelf uiteraard) om er één beschikbaar en binnen handbereik van ons vakantiehuis te hebben.

Kortom, hou je wel van een potje onvervalst “pingpongen” en wil je graag meer weten of het hoe en wat? Lees dan verder!

Gebruikmaken van de tafel, batjes en ballen?

Als er een activiteit is die ons doet denken aan de vakanties van vroeger dan is dat wel tafeltennis. Jou ook? Gezellig met het gezin of met de nieuw gemaakte vakantievriendjes “rond de tafel” tot laat in de avond.

En nu kan dat, wanneer je ons huis huurt, dus vanuit het gemak en de comfort van je eigen vakantiehuis. Voordeel: je hoeft niet te wachten tot een tafel vrij is en je speelt ook gemakkelijk een potje tussendoor zonder daarvoor de gang naar de gemeenschappelijke tafels te hoeven maken. Zo kan je bijvoorbeeld ook nog even stiekem je tafeltennis skills bijschaven, als je dat wilt of nodig vindt. 😉

Waar vind ik de tafel?

De tafel vind je in huis onder één van de bedden in de tweede slaapkamer na binnenkomst aan de rechter hand. Het is een kleinere tafel bedoelt om binnen te gebruiken. Dit lichtgewichte en handzame model (11 kg en 37 cm x 68 cm x 86 cm (L x B x H)) is binnen luttele seconden opgezet en klaar voor gebruik.

Hoewel het in de basis een tafel voor binnen is willen we juist graag dat deze buiten gebruik wordt. Wel verzoeken we daarom om de tafel na gebruik elke keer weer netjes binnen op te bergen, zodat de tafel zo lang mogelijk meegaat en zoveel mogelijk mensen hiervan plezier kunnen hebben.

Waar vind ik de tafeltennisbatjes en ballen?

Naast de tafel stellen we een setje tafeltennisbatjes en ballen ter beschikking, die natuurlijk ook gewoon gebruikt mogen worden om een potje te spelen aan de gemeenschappelijke pingpongtafels van het park.

Dit setje is te vinden in de meterkast direct na binnenkomst in de hal aan de linkerzijde. Het hangt aan rechts aan de muur (zie foto).

Hoe zet ik de tafel op (5 stappen/30 sec)?

Het opzetten van de tafel is zoals aangegeven zo gedaan. In maximaal 30 seconden en 5 kleine stappen staat hij. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

  1. Klap de tafel op en zet hem rustig en zachtjes op zijn zij
  2. Klap de scharnieren aan weerszijden op het midden van de tafel dicht, zodat de tafel niet meer terugklapt
  3. Klap de tafelpoten open aan allebei de kanten en zet de tafel rechtop
  4. Blokkeer het terugklappen van de poten door de blauwe vergrendelschuifjes over de scharnieren van de poten te schuiven
  5. Klap de pootjes voor het netjes omhoog en schuif het netje over de pootjes.

En klaar!

Zelf een potje gespeeld? Deel je ervaring met ons!

Zoals altijd hopen we dat dit soort uitbreidingen wat toevoegen aan de ervaring van onze huurders en bijdraagt aan mooie vakantieherinneringen. Dus hebben jullie gebruik gemaakt van tafel, laat het ons dan zeker even weten via een reactie onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Interesse in het huren van ons vakantiehuis? Check de beschikbaarheid

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *