Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >
Ludopark activiteit jonge kinderen Angouleme Charente Monkey Town

Ludopark: Monkey Town op zijn Frans

Ludopark activiteit jonge kinderen Angouleme Charente Monkey Town

Op zoek naar een leuke activiteit voor de kinderen tijdens jullie verblijf in de regio Charente? Dan is een bezoek aan het Ludopark in Angouleme zeker de moeite waard. Kinderen, jong en oud, kunnen zich hier prima een middag of ochtend vermaken.

Dit unieke indoorpark is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt een breed scala aan activiteiten en speelmogelijkheden. Zo heb je er ballenbakken, luchtkussen, klimtoestellen, maar ook game rooms en hoverboards. Een Monkey Town op zijn Frans voor. En dat voor slechts een paar euro per dag!

Faciliteiten & activiteiten: Wat heb je er en wat is er te doen?

In de hal is er voor verschillende leeftijdscategoriën iets te doen, zijn er verschoonruimtes voor de jongste kinderen en kan je er ook een drankje en snack halen. De samenstelling van het park wil per keer nog weleens lichtjes wijzigen, maar het onderstaande geeft in elk geval een goede indruk van wat je kan verwachten.

Klimmen, klauteren en glijden!

De hal bestaat grotendeels uit kleurrijke en grote luchtkussen. Een waar speelparadijs waar kinderen heerlijk kunnen rennen, vliegen, klimmen, klauteren en zelfs glijden. In de hal zijn naast de gebruikelijke luchtkussens o.a. ook ballenbakken, een blijbaan en klimtoren te vinden.

Sport, spel en gaming

Voor de oudere kids zijn er ook leuke sport en spelactiviteiten te vinden, zoals sjoelen, airhockey en flipperen. Maar ook een potje tafeltennis of voetballen is mogelijk. Daarnaast kunnen de echte gamers hun hart hier ook ophalen want er staan verscheidene gameconsoles en schermen waarop kinderen gezamenlijk ontspannen een potje kunnen spelen.

Voor de allerkleinste

Voor de allerkeinste zijn er dus verschoonruimtes, wel zo lekker, maar is er ook een aparte hal met speelgoed en een baby klim en klauterparcour.

In de centrale hal is er overigens ook een leuke draaimolen te vinden voor de kleintjes.

Hapje, drankje en wat Lekkers….

Zijn de kids helemaal uitgespeeld of heb je gewoon zin in iets lekkers? Dan hoef je daarvoor niet de hal uit, want vooraan de hal bevinden zich een leuk snoepkraampje en een kleine food corner waar je een o.a. een broodje en een drankje kan halen.

Hapje drankje snoepje speelhal Angouleme Frankrijk

Openingstijden & prijzen: Wanneer kan je er terecht en wat zijn de kosten?

De openingsdagen zijn seizoensafhankelijk en daarom is het goed om de facebookpagina van het Ludopark goed in de gaten te houden wanneer je overweegt het park te gaan bezoeken. Op de dagen dat het geopend is, is het meestal open van 10:00 tot en met 18:00.

Prijzen

Toegang

Kinderen van 1 tot 3 jaar € 4,-
Kinderen van 3 t/m 16€9,-
Volwassen€4,-

Parkeren

Parkeerkosten€0,- / Gratis
(de hele dag + overdekt)

Deel je ervaring met ons!

Het Ludopark bezocht? Laat ons en andere bezoekers van onze site, dan zeker hieronder even weten hoe jullie het ervaren hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *