Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Hangmat & kleine updates interieur – Juli 2023

Wij vinden het belangrijk om ons vakantiehuis goed op orde te houden en waar mogelijk verbeteringen aan te brengen om het verblijf van onszelf, maar zeker dat van onze huurders, zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben we, nadat we in april onderhoud hebben gepleegd aan de buitenkant, nu ook een paar kleine aanpassingen gedaan aan het interieur. Daarnaast hebben we een extra relax plekje in onze tuin gecreeërd.

Oase van rust; ontspan in onze nieuwe hangmat!

Met de toevoeging van de hangmat in onze tuin hebben we een extra relax plekje gecreeërd. We hadden natuurlijk al de loungeset en picknicktafel, maar in de hangmat kan je jezelf lekker even terugtrekken en genieten van de heerlijke natuurlijke schaduw van onze bomen. Perfect om even in weg te dommelen of bijvoorbeeld een boekje te lezen.

Optimaal comfort, ook hartje zomer

De vele zonuren en prachtige zomers in het zuidwesten van Frankrijk zijn natuurlijk een zege. Ons huis is daarentegen over het algemeen heel goed aangenaam koel te houden, ook wanneer de temperaturen tot ruim in de 30 graden reiken. Het tegenelkaar opzetten van de ramen en deuren is dan meestal voldoende.

Mocht dit in een uitzonderlijk geval niet voldoen dan hebben we daar nu een oplossing voor. We hebben namelijk sindskort een portable airco ter beschikking in ons vakantiehuisje. Lekkerrrrr!

Keuken; nieuw gordijn

Hoewel het gordijn bij het keukenraam op zich nog aardig werkte begon het ook wat kuren te vertonen en vonden we de kleur (bordeaux rood) een beetje uit de toon vallen met de rest van ons interieur.

Tijd voor een nieuw gordijn dus! Het is een vrij neutraal gekleurde plissegordijn geworden, zoals te zien op de afbeelding. Werkt als een zonnetje en maakt het allemaal net iets mooier af!

Grote badkamer; nieuwe WC-bril en toiletrolhouder

De WC-bril had zijn beste tijd gehad en was bovendien vrij luidruchtig bij het sluiten omdat er geen softclose techniek in verwerkt zat. Met name met jonge kids, zoals die van ons, een uitdaging. Daarom hebben we deze vervangen met een WC-bril met softclose zodat het geluid zoveel mogelijk beperkt blijft ;).

Daarnaast viel voortdurend de toiletrolhouder van de muur. Vandaar dat we ook die hebben vervangen en wel door eentje inclusief een smartphone plankje. En dat is dan weer fijn voor de oudere jeugd.

Al met al weer een aantal fijne updates in en rondom ons huis die het verblijf extra aangenaam zullen maken. Kom het vooral zelf eens bij ons ervaren! ;). Al een vakantie bij ons gepland? Dan hopen we uiteraard dat dit jullie vakantie net weer even een stukje aangenamer maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *