Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >
Onderhoud terras houtwerk buitenzijde vakantiehuis frankrijk magnolia 174

Opfrissing & onderhoud buitenzijde van ons huis – April 2023

Onderhoud terras houtwerk buitenzijde vakantiehuis frankrijk magnolia 174

We gaan alweer het 3e jaar in als eigenaren van onze fijne vakantiewoning en net zoals de twee voorbijgaande jaren hebben we dit jaar eveneens de buitenzijde van onze vakantiewoning aangepakt (binnen is ook weer genoeg gedaan, daar later meer over) en hebben we ons huisje verhuurklaar gemaakt voor de drukke huurperiode van dit seizoen.

Ook dit jaar weer hebben we het houtwerk aan de buitenzijde van een nieuwe verflaag voorzien en hebben we ons terras een nieuwe beitslaag gegeven, zodat het huis en het terras weer lekker fris ogen. Dit keer iets eerder in het jaar omdat we al vanaf april bijna nonstop huurders mogen verwelkomen.

Nieuwe beitslaag terras

Het volle huurseizoen en de weeromstandigheden van de herfst en winter waren ons terras aan te zien. Het had, hoewel we het tussentijds nog een aantal keer hebben bijgewerkt, aardig wat slijtage van ons terras opgeleverd. Daarom hebben we dit keer besloten het terras weer volledig opnieuw in de beits te zetten. Zie hieronder het enorme verschil!

Terras vakantiehuis voor
Terras vakantiehuis na

Een nieuw laagje verf voor onze openslaande deuren, de houten luiken, en het dakbeschot

Niet lang geleden hebben we nog het houtwerk aan de voorzijde van ons huis aangepakt. Dat ziet er gelukkig nog top uit, maar imiddels was het tijd geworden om ook de kopse (oost)kant en de achterzijde van het huis weer eens onder handen te nemen. Ook nu hebben we naast de openslaande deuren (achter) en het dakbeschot, de luiken weer meegepakt. Hieronder het frisse resultaat van ons harde werk 😉 .

De openslaande deuren

De openslaande deuren waren niet alleen toe aan een nieuw laagje verf, maar hadden ook als enige nog een afwijkende gele kleur. Hiermee hebben we dus niet alleen aan het onderhoud gewerkt , maar ook direct de kleur overal consitent doorgevoerd. Wel zo mooi!

Houten luiken (kopse kant)

Het dakbeschot

Zoals wel vaker aangegeven, ook in de vorige update, vinden wij het enorm belangrijk om ons vakantiehuis goed te onderhouden. Zo kunnen wij er natuurlijk langer zonder problemen zelf van genieten, maar minimaal net zo belangrijk, krijgen onze huurders ook de kwaliteit die je mag verwachten en kunnen zij bij ons zorgeloos genieten van hun welverdiende vakantie.

Dat vinden wij belangrijk, maar hoe belangrijk is dat eigenlijk voor jullie? En waar kijken jullie vooral naar bij het boeken van een vakantiehuisje? Laat het ons hieronder middels een reactie weten. Wij zijn weer erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *