Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Vakantiehuis verkopen?

Als eigenaren die de verhuur van hun eigen vakantiehuis in Frankrijk zelf verzorge,n weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om je huis op de juiste manier te presenteren aan potentiële huurders en dus ook kopers.

Met deze reden zijn wij halverwege 2021 gestart met onze eigen website, die wij met veel zorg en oog voor detail hebben gebouwd. Het doel was in eerste instantie om onze eigen vakantiewoning onder de aandacht te brengen bij poteniële huurders en dit zoveel mogelijk zelf in de hand te hebben. En dat is gelukt…

Waarom bij ons adverteren voor de verkoop van je vakantiehuis?

Want inmiddels kunnen we met trots zeggen dat we (in onze optiek) niet alleen een mooie website hebben neergezet, maar ook dat we ons doel ruimshoots bereikt hebben. Zo werd onze website in 2022 maar liefst 3.000 keer bezocht en groeit dit verkeer, met +50%, in 2023 flink door. Natuurlijk veel meer geïnteresseerden dan dat wij met ons ene vakantiehuis ooit kwijt kunnen. Daarom hebben we recent besloten om ook andere eigenaren van vakantiehuizen de mogelijkheid te geven bij ons te adverteren voor de verhuur of de verkoop ervan.

Één van onze huurders kocht zelf een huis op het park!

Naast het feit dat we een mooie goedwerkende website hebben neergezet en waarop we veel verkeer ontvangen, is er volgens ons nog een goede reden om bij ons te adverteren. Want één van onze huurders besloot het afgelopen jaar zelfs om tijdens het verblijf zelf een huis te kopen op ons vakantiepark. Mooier kan toch niet! 😉

Advertentie mogelijkheden verkooppagina

Interesse om bij ons je vakantiehuis extra onder de aandacht te brengen? Dat kan! Op dit moment bieden wij hierin twee opties aan, namelijk:

1. Simple listing

Opzetkosten: €75,- (éénmalig) + €12,50 per maand

Met een Simple Listing krijg je een vermelding op onze algemene verkooppagina bestaande uit:

 1. Één uitgelichte foto
 2. De vraagprijs
 3. Een korte omschrijving van max. 200 karakters
 4. Woonopperlvak, perceel & aantal kamers
 5. Een link naar een gewenste (relevante) website
Voorbeeld foto adverteren vakantiehuis verkopen

2. Showcase listing

Opzetkosten: €100,- (éénmalig) + €15,- per maand

Met een Showcase Listing krijg je een vermelding op onze algemene verkooppagina bestaande uit:

 1. Één uitgelichte foto
 2. De vraagprijs
 3. Een korte omschrijving van max. 200 karakters
 4. Woonopperlvak, perceel & aantal kamers
 5. 1 USP van het huis
 6. Een link naar een uitgebreide eigen webpagina

Plus een eigen webpagina met alle gewenste relevante aanvullende informatie. Zie ter inspiratie de pagina van ons eigen vakantiehuis.

Voorbeeld foto adverteren vakantiehuis verkopen

Deze advertentiemogelijkheden zijn niet uitsluitend voor eigenaren van vakantiewoningen op ons vakantiepark Village le Chat, maar voor alle Nederlandse eigenaren met een huis in Frankrijk die het in de verkoop hebben staan.

Interesse of vragen? Stuur ons een bericht…

  Let op: onze reactie kan in de spambox belanden.