Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Yes, Frankrijk naar code groen!

Coronamaatregelen ook in Frankrijk steeds meer losgelaten

Na Engeland en Spanje laten, net als Nederland, steeds meer Europese landen de Corona beperkende maatregelen los. Zo ook Frankrijk en dat is natuurlijk goed nieuws! Eerder was je met code geel natuurlijk al welkom in Frankrijk maar nu worden dus ook de beperkende maatregelen steeds meer losgelaten en zijn deze vergelijkbaar met Nederland. Hiermee is de status van Frankrijk recent van code geel naar code groen gegaan!

Kortom, we kunnen dus weer uitkijken naar een (relatief) normale (zomer)vakantie en dus weer genieten van al het mooie dat Frankrijk te bieden heeft. Inmiddels hebben we dan ook al aardig wat boekingen binnen voor zowel het hoogseizoen, als daarbuiten, maar natuurlijk hebben we ook nog ruimte voor de zomervakantie, schoolvakanties of daarbuiten om voor bijvoorbeeld visvakanties, golfsvakanties, fietsvakanties etc.

Twijfel je toch nog i.v.m. Corona? Niet zo gek, gezien de ontwikkelingen en onzekerheden van de afgelopen 2 jaar. Daarom is het goed om te weten dat we de mogelijkheid om kosteloos te kunnen annuleren wanneer het door Corona beperkende maatregelen niet mogelijk is om af te reizen naar ons vakantiehuis in stand houden.

Vragen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Interesse? Check de beschikbaarheid van ons huis

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *