Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >
Vakantiehuis huren frankrijk met zwembad BR

Vakantiehuizen met privé zwembad

Wat is er nu lekkerder dan het huren van een vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk? Lekker ontspannen aan het water of de vrijheid om elk moment van de dag een verissende duik te nemen in je eigen zwembad. Niets toch? Zeker tijdens de zomermaanden, maar ook in de maanden daar omheen is het fijn om toegang te hebben tot zwemgelegenheden waarin je heerlijk kan afkoelen. Leuk voor jong en oud en vaak zeer gewardeerd door kinderen. Op onze website zijn een aantal vakantiehuizen te vinden. Allen met toegang tot een zwembad maar slechts enkele met de luxe van een privé zwembad. Bekijk de huizen hieronder kies het ideale vakantiehuis met privé zwembad voor je komende vakantie.


1 vakantiehuizen: Met privé zwembad

Vakantiehuis vakantie villa Mon Cherry Domaine de la haute Prèze Recensies: 0

Vakantie Villa Mon Cherry la Haute Prèze 26

  • 8
  • 8
  • 4
  • 2

vanaf: €0,- per nacht

  Luxe vakantie villa met fraai privé zwembad

Verwarmd privé zwembad

House Image

Dordogne één van de beste bestemmingen voor vakantiehuis met (privé) zwembad

De Dordogne is met recht één van de populairste regio’s in Frankrijk onder Nederlandse vakantiegangers. Dat heeft niet in de laatste plaats te maken met de betoverende natuur. En hoe kan je daar nu beter van genieten dan in de volledige privacy en comfort van je eigen privézwembad?

Daarnaast is het een regio waar het natuurlijk, zeker in de zomermaanden maar ook de daarbuiten, goed vertoeven is. Het aantal zonuren ligt in het departement hoger dan het nationaal gemiddelde en in de winter kunnen de temperaturen zelfs overdag nog oplopen tot een graad of 18. In de zomer tikt de temperatuur regelmatig de 30 graden aan en dan is de natuurlijke verkoeling van Dordogne natuurlijk fijn, maar de toegang tot een privé zwembad voor een heerlijke duik is dan natuurlijk ultiem!

Huur rechtstreeks bij de particuliere eigenaar in Frankrijk

Via onze site huur je vakantiehuisjes en villa’s met een zwembad rechtstreeks bij de Nederlandse eigenaar zonder tussenkomst van derden. Dit heeft een aantal voordelen, waaronder geen onnodige bijkomende kosten en natuurlijk de mogelijkheid om lekker in het Nederlands te communiceren. Lees hier over en bekijk alle vakantiehuisjes van particuliere Nederlandse eigenaren in Frankrijk op onze site.

Naast woningen met een privé zwembad vind je op onze site ook huizen op een vakantiepark met toegang tot een zwembad of recreatiemeer.

Proef de sfeer

Bekijk het prachtige onderstaande filmpje van vakantie villa Mon Cherry met verwarmd zwembad in Frankrijk en proef de sfeer. Waan jezelf in pure rust en luxe…