Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Frankrijk naar code geel!

Vakantie naar Frankrijk weer mogelijk

Heb je het al gehoord, gezien of gelezen? We waren natuurlijk al welkom in Frankrijk met een negative PCR-test of een vaccinatiebewijs, maar sinds 24-6 geldt niet langer een negatief reisadvies vanuit de overheid voor het reizen naar Frankrijk.

Kortom, geen reden meer om je vakantie naar Frankrijk uit te stellen. En hoewel we voor het hoogseizoen al aardig vol zitten zijn er nog wel wat mogelijkheden en ben je bij ons van harte welkom. Ben je na een periode van beperkte mogelijkheden juist toe aan wat extra vakantie buiten het hoogseizoen dan is ook dat mogelijk, want wij verhuren in principe het hele jaar door.

Goed om daarbij te weten is misschien dat je bij ons het hele jaar kosteloos kan annuleren wanneer er door Corona beperkende maatregelen gelden vanuit de overheid, waardoor een geboekt verblijf niet door kan gaan.

Interesse? Check de beschikbaarheid van ons huis

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *