Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Upgrade van ons terras!

Afgelopen week hebben we hard gewerkt aan een kleine upgrade van ons terras. Naast dat het terras weer helemaal veilig is, is het er wat ons betreft ook een stuk moderner en sfeervoller op geworden. Bekijk gerust de voor en na foto’s en beoordeel het vooral zelf!

Voor
Na

Toegegeven het is vooral op de voor-foto wat lastig te zien allemaal, maar geloof ons (van WC-eend) maar, het terras is er een stuk op vooruitgegaan.

Belangrijkste veranderingen aan ons terras op een rijtje

Na de winterperiode hebben we allereerst ons terras weer lekker schoongemaakt met de hogedrukreiniger. Uiteraard is het daar niet bij gebleven en delen we graag nog 4 andere aanpassingen/toevoegingen die we hebben gedaan, te weten:

  • Houten vlondertegels gelegd
  • Loungeset geplaatst
  • Nieuwe bijzettafel met koelfunctie (lekkerrrrr…) toegevoegd
  • Andere tuinstoellen in gebruik genomen

Houten vlondertegels

Aangezien de tegels op het terras een stuk minder van kwaliteit waren, dan we in eerste instantie dachten hebben we ervoor gekozen om het grootste probleem (losliggende of komende tegels) direct te verhelpen. Niet alleen omdat dit niet erg mooi oogt, maar vooral ook omdat het gevaarlijke situaties kan opleveren. Iets wat wij voor onszelf en onze huurders uiteraard willen voorkomen.

Daarbij hebben we ervoor gekozen om houten vlondertegels op het terras te leggen waardoor het terras een hele andere uitstraling krijgt. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Loungeset met uitzicht

We hadden de loungeset een paar weken geleden al even neergezet, maar hij is wel degelijk nieuw voor ons terras en super chill natuurlijk. Want wat is deze hoek een enorm fijne loungehoek geworden waar je uitkijkt over de rest van de tuin en het vrije uitzicht hebt naar de groenstrook achter onze tuin.

Een heelijke plek dus om bijvoorbeeld bij te komen na één van de activiteiten op of rond het park of gewoon om een middagje te loungen.

Bijzettafel om “bij” af te koelen

Heerlijk afkoelen met een koud drankje kan natuurlijk altijd, maar het is wel ultiem relaxed en genieten als de drankjes voor het grijpen liggen in je bijzettafel die ook nog eens je drankjes goed koel houdt.

Helaas moet je het enorme compartiment wel zelf “even” vullen met ijs, maar hey dan heb je wel wat ;). Indien gewenst kan je er i.v.m. snelheid ook voor kiezen wat koud water toe te voegen.

Tuinstoellen

Niet per se nieuw, maar wel nieuw voor ons terras, zijn de tuinstoellen. Wellicht niet de meest spannende verandering, maar wel zo fijn om een paar goede stevige tuinstoellen te hebben om buiten te kunnen eten aan de tuintafel.

En met de tuinstoellen is de upgrade van ons terras voor nu even compleet. Uiteraard blijven we niet stilzitten en houden we jullie via ons blog op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Heb je vragen of opmerkingen laat het ons dan vooral weten!

Interesse? Check de beschikbaarheid van ons vakantiehuis

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *