Tip huurders meer Saint-Estèphe

Tips van onze huurders: Het meer van Saint-Estèphe!

Tip huurders meer Saint-Estèphe

Zo net op de valreep van dit jaar gooien wij er nog even een nieuwe rubriek in! In deze nieuwe rubriek delen we tips die wij van onze huurders krijgen. Regelmatig krijgen we namelijk leuke tips van onze huurders die we jullie en onze (mogelijke) toekomstige huurders natuurlijk niet willen onthouden 😉 .De primeur is aan de tip die wij afgelopen zomer kregen, namelijk….het meer van Saint-Estèphe! Een prachtige natuurbestemming in de Dordogne.

Het meer van Saint-Estèphe heeft een strand waar je kan zwemmen (met redders aanwezig). Er is een speeltuin en een kleine zaak waar je een ijsje en iets om te drinken kan kopen. Zeker ook een aanrader.

Fam. MeasZie ook de review van de familie Meas
  • 18 km
  • ±22 min

Populaire bestemming met volop activiteit: van fietsen en wandelen tot kanoën en suppen!

Het meer van Saint-Estèphe is gelegen in het hart van de Périgord Noir en is ontstaan na de bouw van een dam in de rivier de Lizonne. Sindsdien is het een populaire bestemming geworden voor zowel toeristen als plaatselijke bewoners. Het biedt een scala aan recreatieve activiteiten, zoals zwemmen, vissen, wandelen en fietsen. Tevens zijn er verschillende huurmogelijkheden, waaronder het huren van kano’s en SUP-board’s om lekker ontspannen te suppen.

Relax en geniet van de prachtige natuur…

Voor degenen die op zoek zijn naar een rustigere activiteit, is het meer ook een perfecte plek om te relaxen en te genieten van de natuur.Het meer is namelijk omringd door een prachtig natuurgebied, met een rijke flora en fauna. Er zijn verschillende wandelroutes die langs het meer lopen, waarbij je kunt genieten van het fijne uitzicht op het water en de omringende bossen. Dit gebied is met een rijke diversiteit aan vogels die in het gebied te zien zijn, overigens ook een populaire bestemming voor vogelspotters.

Kortom, een echte aanrader met voor ieder wat wils

Het meer van Saint-Estèphe is een dus een leuke bestemming voor iedereen die er graag een dagje opuit trekt. Zeker wanneer je liefhebber bent van de natuur. En of je nou komt om te relaxen met je voeten in het strandzand genietende van de natuur of lekker actief wilt zijn. Komt met jonge kinderen of gewoon lekker met zijn 2e bent, het meer heeft voor ieder wat wils. Kortom, ook wat ons betreft een echte aanrader dus!

Interesse? Check de beschikbaarheid van ons vakantiehuis

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *