Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Kleine wasjes grote wasjes, doe ze in de nieuwe wasmachine!

Wellicht wil je er niet aan denken tijdens je vakantie, maar soms is het toch wel heel fijn als je even een wasje kan doen. Zeker met (kleine) kinderen of als je graag actief bent en bijvoorbeeld sportieve activiteiten onderneemt tijdens je vakantie. In ons vakantiehuis is daarom een wasmachine aanwezig. Dit was al zo, maar kortgeleden hebben we deze vervangen door een splinternieuwe BEKO.

Compacte wasmachine met fijne bediening

Deze wasmachine is lekker compact en neemt daarom niet teveel ruimte in. Er kan maximaal 6 kg in en is dus perfect voor de kleine snelle vakantie wasjes.

Het is daarnaast voorzien van een simpele fijne bediening door middel van een draaiknop. Deze bediening is uiteraard wel in het Frans, maar is redelijk voor de hand liggend. Ondanks dat hebben we voor het gemak ook een basic vertaling gedaan van de handleiding die we zowel naast de wasmachine hebben opgehangen, als digitaal beschikbaar hebben gemaakt (zie onderstaande button).

Huurder en weten hoe de wasmachine werkt?

Huurder en meer weten over hoe de wasmachine werkt? Bekijk dan middels onderstaande button de door ons opgestelde handleiding met een paar korte simpele instructies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *