Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Vanaf nu een nog betere nachtrust!

Wat is nu belangrijker dan een goede nachtrust om tijdens je vakantie volledig te kunnen ontspannen? Niks toch? Wij vinden het in elk geval belangrijk dat onze gasten maar ook wijzelf een goed bed hebben om in te slapen tijdens het verblijf. Daarom hebben wij goed nieuws, want we hebben 3 van de 5 bedden vervangen met 3 splinternieuwe boxsprings!

Afgelopen mei zijn de bedden vanuit Nederland meegekomen naar ons vakantiehuis in Frankrijk.

Hoe ziet dat er dan uit?

Hieronder een kleine impressie van hoe het er voorheen uitzag en nu.

Vervanging 1-persoonsbedden

Vervanging 2-persoonsbed

Helaas hebben we gek genoeg geen foto van het oude tweepersoonsbed, maar die was vergelijkbaar met de oude eenpersoonsbedden van de foto hierboven.

Ziet dat er niet comfortabel en aantrekkelijk uit?

Wat ons betreft in ieder geval een welkome upgrade! Dus ben je binnenkort bij ons te gast? Dan moet het (als het om de bedden gaat) met de nachtrust wel goedkomen. Overweeg je een verblijf bij ons? Dan nodigen we je uiteraard graag uit de bedden eens te komen testen! 😉

Deel je ervaring met ons!

Ben je bij ons verbleven? Dan horen we natuurlijk graag middels een reactie onder deze post hoe je de bedden ervaren hebt.

Interesse? Check de beschikbaarheid van ons vakantiehuis

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *