Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Lekker TV kijken via Google Chromecast

Vanaf nu is het in ons vakantiehuisje ook mogelijk om, naast reguliere TV te kijken in de woonkamer (Canaal digitaal), on demand TV te kijken in de grote slaapkamer middels Google Chromecast. Niet noodzakelijk tijdens een vakantie, maar wel lekker toch? Zeker wanneer je jezelf bijvoorbeeld even wilt terugtrekken aan het einde van de dag.

On demand tv kijken in de grote slaapkamer

Door bijvoorbeeld je smartphone te koppelen aan de Chromecast in de slaapkamer kan je flims, series en programma’s casten van populaire apps als Netflix, Amazone Prime en Disney of Nederlandse programma’s kijken via NPO en Sport via de Ziggo app.

Naast het casten van films en series is het ook mogelijk om muziek af te spelen of games te spelen via de Chromecast op TV. Met andere woorden genoeg mogelijkheden dus voor wat extra vermaak tijdens je vakantie.

Zo maak je gebruik van de Chromecast

Het koppelen van je smartphone of tablet aan de chromecast is gelukkig heel simpel. Zorg er allereerst voor dat je device op het WiFi netwerk van ons vakantiehuis is aangesloten. De gegevens hiervoor ontvang je van ons wanneer je ons huisje huurt.

Omdat de TV in de slaapkamer van het huis standaard aangesloten is op hetzelfde WiFi netwerk hoef je vervolgens enkel binnen de betreffende app op het cast icoontje te tikken en je bent klaar om te genieten. That’s it!

Interesse? Check de beschikbaarheid van ons vakantiehuis

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *