Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Is het vakantiehuis babyvriendelijk?

Antwoord: Ja. Bekijk hieronder waarom wij ons vakantiehuis betitelen als babyvriendelijk!

Waarom ons vakantiehuis babyvriendelijk is

Ons vakantiehuis is uitgerust met de meeste baby basics, zoals bijvoorbeeld een campingbedje, babyfoon en flessenwarmer. Maar misschien wel belangrijker nog voor kersverse ouders is dat ons vakantiehuis uniek rustig gelegen is. Hierdoor kan je baby de rust krijgen die het nodig heeft en hoef je je daarnaast ook geen zorgen te maken over eventuele overlast voor anderen. Ook wel zo fijn toch?

Rust voor je baby door uniek rustige ligging van het vakantiehuis

Ons vakantiehuis is, ondanks dat het op een vakantiepark staat, lekker rustig gelegen. Zo ligt onze ruime privé tuin direct aan een groenstrook. Zowel aan de achterzijde van de tuin, als aan de westzijde van het huis heb je daardoor geen buren en dus weinig kans op overlast. Daarnaast zullen anderen ook niet snel overlast van jouw en je baby ervaren.

Westzijde van de tuin
Groenstrook westzijde
Groenstrook achterzijde

Deze rust is misschien wel de belangrijkste reden dat wij ons vakantiehuis echt babyvriendelijk vinden. Waarom? Omdat op deze manier jij en je baby samen in alle rust kunnen genieten van jullie vakantie.

Want wat is er nou vervelender dan je baby niet in slaap krijgen door omgevingsgeluiden? Of het gevoel hebben dat je anderen tot overlast bent omdat je baby niet wilt slapen? Heel weinig, weten wij uit ervaring.

De overige aanwezige faciliteiten maken wat ons betreft ons vakantiehuis tot een babyvriendelijk verblijfslocatie voor jouw vakantie. Lees hieronder gerust even verder om het voor jezelf te beoordelen.

Campingbedje

Het inpakken van de auto kan soms al een uitdaging op zich zijn, laat staan wanneer je probeert een campingbedje mee te slepen op vakantie.

Huur je ons vakantiehuisje dan is er geen noodzaak om vakkundig te puzzelen want wij hebben een leuk Disney campingbedje inclusief matrasje beschikbaar.

Het bedje is makkelijk op te zetten, dus hoef je je na een lange reis ook daar niet druk over te maken en kan de kleine bijna direct zijn of haar bedje in.

Babyfoon

Slaapt je baby? Dan kan je met de babyfoon, die bij ons in het vakantiehuis ook aanwezig is, vervolgens met een gerust hard op het terras gaan zitten en van de tuin genieten. Handig wanneer je, bijvoorbeeld in de hectiek van het inpakken, deze zelf bent vergeten.

Het is heel simpel gemakkelijk te gebruiken plug & play systeem met de basisfuncties van een babyfoon inclusief een nachtlampje.

Luieremmer

Een luieremmer is geen overbodige luxe wanneer je met een baby of kleine op vakantie gaat. Meenemen kan natuurlijk, maar zorgt ervoor dat je auto sneller vol is en meenemen in de trein of het vliegtuig is ook geen optie. Wanneer je ons vakantiehuis huurt is dat gelukkig niet nodig want tegenwoordig is ook deze aanwezig in ons vakantiehuis, zodat de luiers niet in dezelfde prullenbak als je normale afval hoeven of ergens los hoeven te worden “bewaard”. Deze Tommee Tippee luieremmer is bovendien geurloos waardoor er geen vieze geurtjes zullen blijven rondhangen in het vakantiehuis.

Flessenwarmer

Ook de melkvoeding of de hapjes voor je baby kan je gemakkelijk warm houden met de flessenwarmer.

De flessenwarmer is te vinden in de keukenkast en kent een simpele bediening middels een enkele knop. Hiermee kan deze worden ingesteld op of het warmhouden van de melkvoeding of het warm maken van de babyhapjes.

Baby faciliteiten op een rijtje…

Hieronder even alle “baby” faciliteiten die aanwezig zijn in of rond ons babyvriendelijke vakantiehuis op een rijtje.

Nieuwe bedden (boxsprings)Recent hebben we nieuwe boxsprings geplaatst die zorgen voor een prettige nachtrust. Geen overbodige luxe wanneer je met een baby op vakantie gaat, want niet alleen je baby moet goed rusten, maar jij natuurlijk ook.
Campingbedje (incl. basis matrasje)Je hoeft zelf geen campingbedje mee te slepen wanneer je ons vakantiehuisje huurt, want deze stellen wij gewoon beschikbaar, zoals hierboven al beschreven.
BabyfoonEen simpele makkelijk te gebruiken babyfoon behoort ook tot de facliteiten waarvan je gebruik kan maken tijdens je verblijf (ook hierboven reeds toegelicht).
LuieremmerOok een luieremmer is tegenwoordig aanwezig, zodat de luiers niet in dezelfde prullenbak of ergens los hoeven te worden “bewaard”. Deze Tommee Tippee luieremmer is bovendien geurloos waardoor er geen vieze geurtjes zullen blijven rondhangen in het vakantiehuis.
TrappelzakUiteraard is het fijn om zoveel mogelijk je eigen spullen mee te nemen, maar mocht je het vergeten zijn of die van je baby net even in de was zitten, dan kan je ook gebruikmaken van de trappelzak al daar.
FlessenwarmerMet de flessenwarmer hoef je je geen zorgen te maken over een manier om de melkvoeding of hapjes voor je baby warm te maken of om deze juist op temperatuur te houden.
BlenderLiever zelf gezonde babyhapjes maken? Ook dat is mogelijk met de blender die uiteraard te vinden is in de keuken van ons vakantiehuis.
Wasmachine Met een baby heb je ook aardig wat was te verwerken, ook tijdens de vakantie (helaas ;)). Gelukkig is er ook een wasmachine aanwezig, zodat je in een handomdraai de was wegwerkt.
BadJe baby lekker laten badderen tijdens je vakantie is ook mogelijk, omdat ons vakantiehuis beschikt over twee badkamers waarvan één met een bad.
Ligging vakantiehuis/Tuin (privé)Met de ligging van ons vakantiehuis en onze privé tuin heb je wenig tot geen overlast van buren, maar andersom vormen jij en je baby ook niet snel overlast voor anderen. Zie verdere toelichting en ondersteunende afbeeldingen hierboven.

Interesse in ons babyvriendelijke vakantiehuis? Check de beschikbaarheid

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelingen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.