Kosteloos annuleren i.v.m. Covid-19 | Bekijk deals >

Is een hond toegestaan in het vakantiehuis?

Antwoord: ja, het is toegestaan een hond mee te nemen naar ons vakantiehuis

Huurders die hun hond willen meenemen naar ons vakantiehuis zijn natuurlijk van harte welkom! Wel vragen we wat extra aandacht voor het netjes en zorgvuldig omgaan met de spullen en daarnaast om het huis en de tuin netjes en schoon achter te laten voor onze schoonmaakploeg en de volgende huurders.

Geen extra kosten voor je hond of huisdier

In principe rekenen we geen extra kosten voor het meenemen van een hond of huisdier om samen met jou vakantie te vieren in ons vakantiehuis. Echter bij eventuele schade of vernielingen door de hond dienen wij direct te worden ingelicht en kijken we, indien nodig, samen naar een oplossing.

Heerlijk ruime tuin

Tot slot is het goed om te weten dat we een heerlijke tuin hebben waar je hond zich lekker in kan uitleven. Deze privé tuin is echter niet volledig afgesloten. Er bevinden zich openingen aan weerszijden van de tuin die het voor je hond niet moeilijk maken om op avontuur te gaan. Dus heb je zo een avontuurlijke rakker? Dan zijn jullie evengoed van harte welkom bij ons, maar is ons vakantiehuis wellicht niet de beste optie.

Ruime tuin waarin je hond zich lekker kan “uitleven”

Interesse in ons vakantiehuis voor een vakantie met hond? Check de beschikbaarheid

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelingen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.