Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Is een hond toegestaan in het vakantiehuis?

Antwoord: ja, het is toegestaan een hond mee te nemen naar ons vakantiehuis

Dus je ben op zoek naar een vakantiehuis in Frankrijk met je hond? Dan is ons huis zeker het overwegen waard, want naast dat jij en je hond van harte welkom zijn:

  • Brengen we geen extra kosten in rekening
  • Hebben we een heerlijk ruime privé tuin grenzend aan een groenstrook
  • Is ons vakantiehuis omgeven door een prachtig natuurrijk wandelgebied

Geen extra kosten voor je hond of huisdier

In principe rekenen we geen extra kosten voor het meenemen van een hond of huisdier. Zo kunnen jullie samen vakantie vieren in ons vakantiehuis zonder dat hier additionele kosten bij komen kijken. Omdat we niks extra’s in rekening brengen, vragen we wel wat explicitiete aandacht voor het netjes en zorgvuldig omgaan met de spullen en om het huis en de tuin netjes en schoon achter te laten voor onze schoonmaakploeg en de volgende huurders.

In het geval van eventuele schade of vernielingen door de hond dienen we wel direct te worden ingelicht en kijken we, indien nodig, samen naar een oplossing.

Heerlijk ruime tuin

Het is daarnaast goed om te weten dat we een heerlijke tuin hebben waar je hond zich lekker in kan uitleven. Deze privé tuin is echter niet volledig afgesloten en ons vakantiehuis is dus geen huis met volledig omheinde tuin. Er bevinden zich namelijk openingen aan weerszijden van de tuin die het voor je hond niet moeilijk maken om op avontuur te gaan. Dus heb je zo een avontuurlijke rakker en hou je die liever in de buurt? Dan kan je natuurlijk altijd nog kiezen voor een lange aanleglijn met bodempin (zie foto). Wil je dat liever niet? Dan zijn jij en je hond evengoed van harte welkom bij ons, maar zal je misschien net wat alerter moeten zijn.

Vakantiehuis in Frankrijk met ruime privé tuin
Ruime zonnige privé tuin

Verken met je hond ook de prachtige omgeving van ons vakantiehuis

Als hondenliefhebber is niet alleen ons vakantiehuis een comfortabele accommodatie met een fijne privé tuin, maar is ook de omgeving fantatisch. Ons vakantiehuis ligt namelijk in een rustige bosrijke omgeving met prachtige groene heuvelachtige landschappen en pittoreske Franse dorpjes. Je kunt met je hond dus heerlijk genieten van lange wandelingen door de heuvels en bergen, of langs de rivieren en meren in de buurt. Ook zijn er tal van parken en bossen te vinden waar je samen kunt genieten van de frisse lucht en de natuurlijke schoonheid.

Interesse in ons vakantiehuis voor een vakantie met hond? Check de beschikbaarheid

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Andere vakantiehuizen

Bekijk ook de andere vakantiehuizen met tuin en waar een hond is toegestaan.