Nu 10% korting op meerdere vakantiehuizen! Bekijk details >

Is het huis ook voor langere tijd te huren?

Antwoord: Ja, het huis is ook voor langere tijd te huren.

lange termijn verhuur van ons vakantiehuis

Ben je op zoek naar lange termijn huur van een vakantiehuis? Dan is dat, zoals in het korte antwoord hierboven al aangegeven, bij ons zeker mogelijk.

Niet alle vakantiehuis eigenaren bieden, om legitieme redenen, lange termijn verhuur aan. Voor ons is het vooral belangrijk om samen met jou gedragen afspraken te maken over de huur van de gewenste termijn, zodat wij daar ook een passend aanbod voor kunnen doen.

Wat verstaan we onder lange termijn verhuur?

Vaak wordt er bij lange termijn verhuur verwezen naar het huren van een vakantiehuis voor een periode van enkele maanden tot zelfs jaren. In ons geval spreken we echter al van lange termijn huren bij 4 weken of langer. Ook enkele maanden (tot een maximum van 4) is bij ons bespreekbaar zeker wanneer dit vooral buiten het hoogseizoen is ivm bijvoorbeeld tijdelijke werkopdracht of het overbruggen van een verhuizing. Wij doen echter geen verhuur van een jaar of meer. Mede omdat wij uiteraard ook nog zelf vervend gebruiker van ons vakantiehuis zijn. 😉

Deals voor langere tijd

Voor periodes vanaf 4 weken of langer maken we graag, los van de reguliere aanbiedingen zoals last minute of vroegboek deals, een passende aanbieding voor langere huurperiodes. Neem hiervoor gerust even direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Goed om daarbij verder nog te weten is dat wij in principe het hele jaar door, van januari t/m december, ons huis verhuren.

Interesse in ons vakantiehuis voor een langere periode?

Heb je interesse in het huren van ons vakantiehuis voor langere tijd, neem dan even contact met ons op via onderstaand formulier of telefonisch op +31 (6) 310 45 127 / +31 (6) 832 552 07.

    Let op: onze reactie kan in de spambox belanden.

    Let op:
    Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelingen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.