Last minutes deal? Bekijk ze hier >

Internationale golfbaan La Prèze

De golfbaan van Golf International de la Prèze ligt op steenworp afstand van het vakantiepark Village le Chat en daarmee om de hoek van ons vakantiehuis. Het is een spectaculaire golfbaan, door zijn mooie natuurlijke ligging met heuvels, bossen en vele waterpartijen. De golf heeft een 18 holes champions course en beschikt daarnaast over een unieke 18 holes pitch- and putt wedstrijdbaan (ook toegankelijk voor golfers zonder GVB), een driving range en twee pitch- and putting oefengreens.

Holes & Kosten

De golflocatie kent 1 golfbaan van 18 holes. De greenfee die je betaalt om de 18 holes te kunnen lopen varieert van €49 t/m €55 en is afhankelijk van of je doordeweeks of in het weekend gaat golfen.

Tot 25% korting bij de huur van ons vakantiehuisje

Huur je ons vakantiehuis? Dan kan je tot wel 25% korting krijgen door te reserveren via de receptie van het vakantiepark Village le Chat waar ons huisje zich bevindt.

Aantal holes18 holes, 1 golfbaan
Hoogste greenfee weekdagen€49,00
Hoogste greenfee weekend€55,00

Golfbaan voorzieningen

Het golfcomplex van Golf International de la Prèze is met al haar voorzieningen en faciliteiten van alle gemakken voorzien. Zo is het o.a. mogelijk je golfclubs of je trolley bij hen te huren, zijn er kleedkamers beschikbaar om je in om te kleden en kan je genieten van een hapje of een drankje bij het restaurant en bar op het complex. Hieronder een kort overzicht van alle faciliteiten en voorzieningen op en rond de golfbaan.

Driving range
Chipping area
Putting green
Korte baan
Golfpro’s
Golfclubs te huur
Buggy beschikbaar
Trolley te huur
Electrische trolley te huur
Bar
Restaurant
Proshop
Kleedkamers
VergaderruimteX

Golfweer de komen dagen…

Ben je van plan te gaan golfen ergens de komende dagen? Check dan hieronder de weervoorspellingen voor de regio en of het gunstig golfweer wordt.

ÉCURAS WEER

Op loopafstand…

Huur je ons vakantiehuis? Dan zit de golfbaan letterlijk om de hoek, en met circa 15 min. lopen, op loopafstand van het huis. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om met de auto te gaan, dan ben je slechts 2 min onderweg.

Interesse? Check de beschikbaarheid van ons huis

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.