5 redenen om vakantiehuis te huren bij nederlandse eigenaren

Dé 5 redenen om een vakantiehuis te huren van Nederlandse eigenaren

5 redenen om vakantiehuis te huren bij nederlandse eigenaren

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor je volgende vakantie? En overweeg je te huren bij particuliere Nederlandse eigenaren? Zo ja, dan zitten er natuurlijk verschillende voordelen verbonden aan, in deze blogpost bespreken we de 5 belangrijkste volgens ons.

1. Lekker communiceren in het Nederlands

Een van de grootste en meest voor de hand liggende voordelen van het huren van een vakantiehuis van Nederlandse eigenaren is natuurlijk dat je kunt communiceren in het Nederlands. Want wat is er nou fijner dan dat? Vooral als je geen andere talen spreekt of begrijpt. Als er zich problemen voordoen of als je vragen hebt over het vakantiehuis of de omgeving, kun je gemakkelijk in het Nederlands communiceren met de eigenaren.

Uiteraard houdt dit niet in dat je tijdens je vakantie per definitie omringt bent door de Nederlandse taal. Zeker in ons geval niet, want hoewel er op het park voldoende Nederlandssprekende gasten en personeel rondlopen wordt er daarbuiten natuurlijk gewoon Frans gesproken.

2. Goed onderhouden vakantiehuizen

Lees hier meer over de recente opfrissing van ons verfwerk:

Nederlandse eigenaren staan erom bekend dat ze hun vakantiehuizen goed onderhouden. Ze zorgen ervoor dat alles schoon en netjes is voor hun gasten en dat alles goed werkt. Fijn, want hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het gebrek aan onderhoud of het ontbreken van bepaalde faciliteiten in het vakantiehuis.

3. Tips & kennis van de omgeving

Als je een vakantiehuis huurt van Nederlandse eigenaren, kunnen zij je ook voorzien van informatie over de omgeving. Ze weten vaak waar de beste restaurants en bezienswaardigheden te vinden zijn en kunnen je adviseren over leuke activiteiten in de buurt. Dit kan je helpen om het meeste uit je vakantie te halen en de omgeving te verkennen.

Wij delen ook altijd graag tips van onze huurders met (potentiële) toekomstige huurders. Lees bijvoorbeeld over van één van de recente tips die wij kregen:

Tip Huurders Etang de Saint-Estephe

4. Betrouwbaarheid en gemak

Huren van Nederlandse eigenaren geeft vaak ook een gevoel van betrouwbaarheid en gemak. Je weet dat je met eigenaren te maken hebt, die verantwoordelijk zijn en er alles aan zullen doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit kan je vakantie-ervaring aanzienlijk verbeteren.

5. Aantrekkelijke prijzen

Een ander voordeel van het huren van een vakantiehuis van particuliere Nederlandse eigenaren is dat de prijzen vaak zeer aantrekkelijk zijn. Zij kunnen hun vakantiehuizen rechtstreeks aanbieden aan hun potentiële gasten, zonder tussenkomst van dure bemiddelaars. Hierdoor kun je vaak profiteren van scherpe tarieven en meer waar voor je geld krijgen.

Wij kiezen er daarnaast zelf voor om de prijzen lekker transparant en overzichtelijk te houden. Zo rekenen wij geen extra kosten buiten de schoonmaak om. Verder geen bijkomende kosten dus en dat wel is wel zo prettig.

Kortom, het huren van een vakantiehuis van Nederlandse eigenaren heeft verschillende voordelen. Je kunt in het Nederlands communiceren, rekenen op goed onderhouden vakantiehuizen, profiteren van lokale kennis en betrouwbaarheid, en genieten van aantrekkelijke prijzen. Het is daarom zeker de moeite waard om een vakantiehuis van Nederlandse eigenaren te overwegen voor je volgende vakantie.

Wij zijn wij?

Wij zijn Oscar & Anouk, sinds 2021 de trotse eigenaren van het vakantiehuis Magnolia 174 in Frankrijk en samen met onze twee zoons (5 en 7) woonachtig in Amersfoort.

Wij verhuren met veel plezier ons eigen vakantihuis en zijn uiteraard wat bevooroordeeld. Daarom moedigen we je vooral ook aan om ons niet alleen op ons “woord” te geloven maar het voorjezelf te beoordelen. Neus daarbij vooral eens rond op onze website en bekijk bijvoorbeeld de ervaringen van onze huurders.

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vakantiehuis Frankrijk huren Ecuras Rue de Magnolia 174
vakantiehuis frankrijk nederlandse eigenaren
vakantiehuis frankrijk nederlandse eigenaren

Meer te komen over ons en onze motivatie om als Nederlanders een huis te kopen in Frankrijk? Klik op onderstaande button!

Interesse in het huren van ons vakantiehuis? Check de beschikbaarheid!

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Let op:
Er gelden nog wel aanvullende Corona maatregelen in Frankrijk. Laat jezelf dus goed informeren en hou de website van de overheid goed in de gaten voor de laatste status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *